26.8.2010

BB! Onko taivaskaan aito?

Yöllä kolmikko Elisabet, Satu ja Petri käyvät läpi pihaa, kaikkia mahdollisia ääniä ja yön aikana on saanut kuulla jo vaikka minkälaisia epäilyksiä.

Varmoja ovat jo siitä, että heidän talossaan asuvat nyt julkkikset seuraavien 36 tunnin tai jopa hieman pidemmän ajan, Petri tosin ajatteli, että ehkä tuotantotiimillä on omat bileet.

Hauskinta kuitenkin äskeinen keskustelu, jossa jo taivasta epäiltiin kulissiksi. Mutta päätyivät kuitenkin siihen, että kuu ja tähdet ovat kuitenkin aitoja.

Nyt kolmikko on jo suunnitellut miten he pääsevät aktiivisina taloon ja pääsevät käsikirjoittamaan Big Brotherin tulevia tapahtumia ja kuinka he puolestaan (aikaisemmin olivat varmoja, että julkkikset seuraavat heitä tällä hetkellä tv:n kautta) pääsevät seuraamaan television kautta muita talolaisia pihalla.

Kenenkään ei tarvitsisi talolaisista valvoa tänä yönä, mutta tämä kolmikko on täynnä ideoita ja salaliittoteorioita ja taitavat nauttia löytäessään uusia merkkejä seinistä, maasta tai vaikka taivaasta.

Netti-tv:n puolella on tällä kaudella mahdollisuus chattailla samalla aikaa, kun katsoo lähetystä, joka on erinomainen lisä, ei tarvitse yksin seurata. Kolmikko on siellä saanut paljon kehuja, varsinkin Elisabetistä pidetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki