11.8.2010

Kelis saapuu Suomeen keikalle lokakuussa

Poptähti Kelisin laaja ”The All Hearts Tour” iskee täydellä teholla myös Suomeen lokakuussa. Heinäkuussa uuden ”Flesh Tone” -albuminsa julkaissut Kelis esiintyy Helsingin The Circuksessa perjantaina 15. lokakuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 16. elokuuta Tiketissä ja Lippupalvelussa.

Kelis teki läpimurtonsa vuonna 1999 suositun ”Caught Out There” -hittinsä ja The Neptunesin tuottaman debyyttialbuminsa ”Kaleidoscope”  myötä. Vuonna 2001 Kelis voittikin ansaitusti BRIT Awardin kategoriassa ”International Breakthrough Act”. Kolmannelta albumilta poimittu ”Milkshake”-single vauhditti Kelisin suosiota ja biisistä tuli yksi 2000-luvun suurimmista hiteistä. Se toi Kelisille Grammy-ehdokkuuden ja pysyi listakärjessä sekä Yhdysvalloissa että Isossa-Britanniassa kuukausia.

The New York Times on kehunut Kelisin tuoreinta albumia ”Flesh Tone” yhdeksi hänen vahvimmista levytyksistään. NME totesi levystä yksinkertaisesti, että ”Kelis. Genious. Pop Auteur. Credible diva. Welcome back.”  Levyn singlet ”Acapella” ja ”4th Of July (Fireworks)” ovat olleet täsmähittejä tanssilattioilla ympäri maailmaa ja nousseet mm. Billboardin Dance/Club Play Songs -listan kärkeen.

New Yorkin Harlemissa kasvanut Kelis aloitti laulajanuransa kirkkokuoroissa ja kävi mm. The Fame-elokuvista tuttua LaGuardia High Schoolia Manhattanilla. Debyyttilevynsä jälkeen ja useita palkintoja voitettuaan Kelisistä on tullut suosittu yhteistyökumppani useille isoille artisteille. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Björkin, Enrique Iglesiasin ja Raphael Saadiqin kanssa. Kelis tunnetaan myös pettämättömästä tyylitajustaan. Viime viikonloppuna Iso-Britannian The Big Chill Festivalilla esiintynyt Kelis hurmasi yleisönsä tiukan live-kuntonsa ja biisiensä lisäksi hauskalla Kleopatra-tyylisellä lookillaan.

The Circuksessa koetaan kuitenkin lokakuussa enemmän kuin pelkkä konsertti, sillä tapahtuma on enemmänkin tanssispektaakkeli, jossa nähdään seitsemän tunnin aikana paljon muitakin artisteja. Kelisiä lämmittelevät helsinkiläinen Villa Nah Live sekä joukko kotimaisia dj:itä, mm. Orkidea, Misf*tsin dj Erkko, Eliot Ness, Svengali, Rideon, Taste, Muffler, Emperatron, Rico Tubbs ja Rahim.

KONSERTTI:
Pe 15.10.2010 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18.

LIPUT:
29,20 euroa + mahd. toimituskulut
Myyntiin ma 16.8.2010 klo 9 Lippupalvelun myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-10-800 (1,83 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (5,99 euroa/puhelu + pvm) ja netissä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-1-1616 (1,50e/min + pvm) ja netissä www.tiketti.fi.

Lähde: Live Nation -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki