26.8.2010

Eva Dahlgrenin monologiesitys Helsinkiin marraskuussa

Yksi Pohjoismaiden menestyneimmistä ja rakastetuimmista muusikoista, ruotsalainen Eva Dahlgren, laajentaa taiteellista repertuaariaan ja saapuu loppusyksystä Helsinkiin uuden puhe-esityksensä kanssa. Dahlgrenin kirjoittama ja esittämä ”Ingen Är Som Jag” -monologi nähdään Savoy-teatterin lavalla tiistaina 16. marraskuuta. Illan liput tulevat myyntiin Lippupalvelun myyntipisteissä maanantaina 30. elokuuta.

Eva Dahlgrenista on tullut yli kolmekymmentä vuotta kestäneen uransa aikana tutuksi koskettavana, itsenäisenä ja tinkimättömänä taiteilijana. Spoken word -esityksessään Dahlgren kertoo näyttämöllä tarinoita, jotka eivät ole aiemmin löytäneet oikeanlaista kanavaa tulla kerrotuksi. ”Ingen är som jag” saa ensi-iltansa marraskuun alussa Tukholmassa, joten suomalaisfanit pääsevät näkemään esityksen tuoreeltaan.

Eva Dahlgrenin albumit ovat myyneet satojatuhansia kappaleita etupäässä Pohjoismaissa ja hän on saanut lukuisia tunnustuksia ja palkintoja uransa eri vaiheissa, muun muassa useita Grammis-palkintoja.  Taiteilijana hänen monipuolisuutensa on jatkunut myös lastenkirjojen puolelle.

”Om man känner på min kropp... ja om du till exempel skulle blunda och känna med dina händer över min kropp så skulle du raskt räkna ut att jag är från Västerbotten”. – Eva Dahlgren, ”Ingen Är Som Jag”

ESITYS:
Ti 16.11.2010 klo 18 Helsinki, Savoy-teatteri
Esityskieli ruotsi.
Kesto n. 1,5 h.

LIPUT:
49 euroa + mahd. toimituskulut
Myyntiin ma 30.8.2010 klo 9 Lippupalvelun myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-10-800 (1,83 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (5,99 euroa/puhelu + pvm) ja netissä www.lippupalvelu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki