19.11.2013

Katso Cheekin Olympiastadionin keikan videomainos

Liput tulevat myyntiin maanantaina 25.11. klo 9 Lippupalvelussa.

Suomen suosituin artisti Cheek tekee kotimaista musiikkihistoriaa esiintymällä Helsingin Olympiastadionilla. Superkonsertti järjestetään 23. elokuuta 2014. Suomessa ei ole koskaan aiemmin yksittäinen kotimainen artisti esiintynyt tämän kokoluokan konsertissa.

"Tämän kaiken mahdollistaa yleisö, joka käy keikoillani ja kuuntelee musiikkiani. Se antoi myös uskoa lähteä tekemään tätä konsettia. Olympiastadionille on tarkoitus marssittaa kaksi kertaa räjähtävämpi show mitä olen koskaan tehnyt. Luvassa on konsertillinen yllätyksiä." , Jare summaa.

Cheek aloitti Kuka muu muka –kiertueensa kahdella loppuunmyydyllä Helsingin jäähallikeikalla syyskuussa. Jäähallit myytiin loppuun 20 minuutissa. Elokuussa kiertue päättyy Olympiastadionille.

"Tuleva tapahtuma on merkityksellinen myös Olympiastadionin 75-vuotisessa historiassa, sillä koskaan aikaisemmin ei ole suomalaisartisti täyttänyt stadionia, joka tietysti yhteinen tavoitteemme.", kertoo Olympiastadionin markkinointijohtaja Marju Paju.

Cheekin syyskuussa julkaistu Kuka muu muka –albumi on myynyt jo yli 65 000 kappaletta. Uusin single Parempi mies feat. Samuli Edelmann on toista viikkoa radioiden soitetuin kappale. Cheekin kahdeksan albumin kokonaismyynti on yli 200 000 kappaletta.CHEEK OLYMPIASTADION
Live band + special guests
LA 23.8.2014
Klo. 20.00 (ovet 18.00)
Liput toimituskuluineen alkaen per kategoria 39,50 / 49,50 / 59,50
Permannon ikärajasuositus K-12, istumakatsomo ikärajaton
www.lippupalvelu.fi, puh. 0600 10 800 (1,98€ min + pvm)
Lipun myynti alkaa maanantaina 25.11. klo. 09.00!

18 kommenttia:

 1. Mitäköhän tohon golden circleen kuuluu... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuolla Lippupalvelussa sanotaan niin Golden Circle liput ovat lähempänä lavaa. Eli sen GC-alueen takana on sitten varsinaiset permannon liput.

   Poista
 2. Moi. Osaatko sanoa, että minkä hintanen toi GC lippu suunnilleen on? Ja jos sinne ei saa lippua niin mistä kohalta kannattais ottaa paikat, että minne päin Cheek esiintyy? En ole aikaisemmin käyny stadikalla keikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen Golden Circleen luulisin, että on ne kalleimmat liput.

   Siellä on lava varmastikin päädyssä ja kun lipunmyynti alkaa niin näkee sieltä kartalta missä on lava jne.

   Kun on kyse Stadionista niin nuo Golden Circle liput ovat ainoa, joilla pääsee edes "aika" lähelle, muut ovat kaukana. Jos olet todella nuori, lyhyt, etkä jaksa jonotella ja seistä tunteja niin ottaisin hyvästä istumakatsomosta mahdollisimman läheltä lavaa lipun numeroidulle paikalle. Et ole ehkä siinä 10 metrin sisällä Cheekistä, mutta näet kuitenkin jotain ja sielläkin pystyy nauttimaan hyvin keikasta.

   Permanto on mun mielestä todella tuskaa tai permanto=nurmikkoalue, et jos siellä on tuhansia ihmisiä niin sen tietää että siellä ei kauhean viihtyisää ole keikkaa katsoa, MUTTA moni juuri sinne tahtoo - tää on aivan täysin makuasia.

   Ja sitten kun kyseessä on näin iso keikka niin kaikkia lippuja on saatavilla huomisen jälkeen sinne keikkapäivään, niin moni ostaa ja myöhemmin pistää liput myyntiin, joten en kauheasti olisi huolissaan vaikka myisi samantien keikka loppuun.

   Suosittelen ehdottomasti niitä Golden Circle -lippuja, jos siihen permannolle menet.

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta! Luulempa, että yritän saada liput golden circleen ja jos en saa, niin sitten sinne istumapaikoille. :) Ois kiva nähä Cheekki kunnolla kun täältä kauempaa lähtee katsomaan.

  VastaaPoista
 4. onko tossa gc ssä istuma vai seisoma paikat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seisomakatsomo, ei se ero siitä permannosta muuten kuin että on siinä lavaa lähempänä. :)

   Poista
 5. Onko golden circle paikat siis istuma vai seisomapaikkoja?(: onko siinä penkit vai kauhea rynniminen kuka pääsee seisomaan lähimmäksi? Saako siellä edes seistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normi seisomakatsomo, ei eroa permannosta/kenttälipuista, on vain lähempänä lavaa.

   Poista
 6. seisotaanko siellä golden circlessä?

  VastaaPoista
 7. Onko jakaa vinkkejä siitä miten saisi mahdollisimman edestä paikat (GC-alueelta) ? Onko lava kuinka suuri ? Kun kyse on olympiastadionista, varmasti lavaa ja eturivipaikkoja riittää... Onko GC-lipun ostaneille omaa sisäänkäyntiä tms. ? Saako keikalla kuvata digikameralla / kännykällä vai onko kaikenlainen taltioiminen kielletty ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyselet vähän väärältä ihmiseltä, mulla ei ole mitään tekemistä tuon tuotannon kanssa. Kaikki ohjeistukset konserttia koskien tulevat sitten noin viikko ennen konserttia.

   Tuo kun on kesällä niin sinne varmasti porukka menee jonoon jo edellisenä päivänä, tiedä noista että voi vain arvailla. Stadion on iso ja kovin oletettavaa, että tuolla on lava, josta lähtee catwalk (uloke) sinne yleisöön päin, joten siellä on paljon ns. ensimmäisen rivin paikkoja ja GC-alueella, kun menee vaan sinä päivänä ajoissa niin näkee varmasti ihan kivasti. Stadionilla on korkea lava, joten sekin kannattaa ottaa huomioon.

   Omat sisäänkäynnit ym. selviävät sitten Warner Liven ohjeistuksista vähän ennen konserttia. Valokuvaus keikoilla digipokkarilla on yleensä ihan ok, järjestelmäkamerat kielletty kuin myös videokuvaus aina.

   Poista
 8. Minulla olisi kysyttävää GC-alueesta ja muustakin. Onko kyseiselle alueelle meneville erillinen sisäänkäynti / portti ? Kuinka iso tämä GC-alue on ? Kuinka paljon (arviolta) tähän ko. alueelle on tulossa väkeä ? Onko kuvaaminen sallittu keikalla ? Millaisilla kameroilla on mahdollisuus kuvata, jos on ? Mitä tavarat /asiat ovat 'kielletty-listalla' ? (esim. vesipullo ? ) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lue tuo edellinen vastaus. Konsertin järjestäjä infoaa nuo asiat keikkaa ennen ja julkaisen ne toki täälläkin sitten elokuussa, ei ole vielä kiire. Ei edes sinne jonoon ;)

   Poista
 9. Kuinka paljon paikkoja on golden circel alueella?

  VastaaPoista
 10. Onko golden circleen ikärajaa? Puhutaan vaan kentän ikäsuosituksesta....

  VastaaPoista
 11. Saako kuvata järkkärillä jos on e katsomossa?

  VastaaPoista

Palkki

Palkki