17.8.2010

U2:n konsertin käytännönjärjestelyt ja aikataulu

Megayhtye U2 saapuu esiintymään Helsingin Olympiastadionille perjantaina 20. elokuuta ja lauantaina 21. elokuuta osana myyntiennätyksiä rikkonutta 360˚ Touria. Lämppärinä Helsingissä nähdään molempina iltoina brittiläis-ruotsalainen indierockyhtye Razorlight. Loppuunmyytyihin konsertteihin on tällä viikolla saatu vapautettua pieni määrä lippuja myyntiin ja niitä voi tiedustella Lippupisteestä.

AIKATAULU

Klo 16 uloimmat portit avataan, turvatarkastukset aloitetaaan
Klo 17 portit Olympiastadionille avataan
Noin klo 19.15 Razorlight
Noin klo 20.45 U2
Klo 23 konsertti päättyy viimeistään

Sisääntulon nopeuttamiseksi turvatarkastukset pyritään aloittamaan uloimmilla porteilla jo noin klo 16. Tämän jälkeen on mahdollisuus ostaa kiertueen t-paitoja ja muita oheistuotteita. Lipuntarkastus alkaa sisemmillä porteilla noin klo 17, joilloin itse stadionille pääsee sisään.

Annetut soittoajat ovat arvioituja ja ne saattavat muuttua!

Yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin, sillä katsojia on kussakin konsertissa noin 50 000, joiden paikoilleen asettautuminen vie aikaa. Lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja.

LIIKENNEJÄRJESTELYT

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla.

Maksullisia pysäköintipaikkoja on erittäin rajoitetusti Mäntymäen kentällä. Henkilöautopaikat maksavat 15 euroa / auto. Mäntymäentiellä on pysäköintikielto. Lisäksi Hammarsköldintie on suljettuna yleiseltä liikenteeltä klo 6-24. Uimastadionille pääsee kuitenkin kävellen tai polkupyörillä.

Tilausajobusseille on rajallinen määrä maksullisia pysäköintipaikkoja Mäntymäen kentällä. Bussien pysäköintipaikat maksavat 40 euroa / bussi.

YLEISÖN VARUSTEET

Sateenvarjojen tuominen konsertteihin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä pyydetään tarvittaessa varustautumaan sadeasuin. Kertakäyttösadetakkeja on myynnissä stadionilla.

Lasereiden, alkoholin, pullojen, tölkkien, purkkien, aseiden, ilotulitteiden, videolaitteiden, nauhureiden, järjestelmäkameroiden, telttatuolien sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttiin ja konserttialueen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty.

NARIKKA

Stadionin ulkopuolelta löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen.

KUULOSUOJAIMET

Suosittelemme kuulosuojaimia! Korvatulppia on myynnissä myös stadionilla.

Lähde: Live Nation -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki