7.8.2010

P!nk kiitti fanejaan Twitterissä

P!nk kirjoitti Twitterissä myöhään yöllä Suomen aikaa, että on tehnyt kiertueelta kolme videota faneilleen, koska rakastaa heitä ja arvostaa heidän tukeansa.

Hetkeä myöhemmin tuli uusi viesti, jossa hän sanoi julkaisevansa vain yhden videon kerralla ja kysyi olemmeko valmiita. Olisi hauska tietää monta tuhatta kyllä -vastausta rävähti hänen ruudulle. Ja tämä on kyllä järjetöntä kello 04 odotella sitä ensimmäistä videota ;)

Tässä odotellessa voisi mainita, että P!nk mainitsi muutama päivä sitten olleensa studiossa Butch Walkerin kanssa ja nähtävästi oli ollut hyvä päivä, kun kommentti häneltä oli "just made an incredibly yum yum din din. yes yes." ja Butch Walker puolestaan puhui pingviineistä, ota näistä kahdesta selvää.

NYT! Ohjeistus on, että pitää mennä sivustolle http://ak.pinkspage.com/pleasedontleaveme ja laittaa koodi PDLM, jolloin pystyy lataamaan Please Don't Leave Me -videon!!

Kaksi videota on vielä julkaisematta vaikka et olisi rekisteröitynyt Twitteriin pystyt kuitenkin käymään P!nkin profiilissa, kannattaa toki rekisteröityä ja seurata häntä täällä. Seuraava video julkaistaan ensi viikolla ja nyt kehoitus onkin liittyä P!nkin postituslistalle, jonka kautta seuraavat infot tulevat eli tänne vaan kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki