9.8.2010

Imogen Heap palaa Suomeen marraskuussa

Häikäisevän hienolla keikallaan tämän kesän Ilosaarirockissa yleisönsä hurmannut brittiläistähti Imogen Heap palaa Suomeen jälleen marraskuussa. Viimeisimmällä albumillaan ”Ellipse” (2009) Grammy-palkinnonkin voittanut Heap esiintyy Helsingin Tavastialla torstaina 18. marraskuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 16. elokuuta Tiketissä.

Imogen Heap kuuluu tämän päivän mielenkiintoisimpiin laulaja-lauluntekijöihin, joka myös nauhoittaa ja tuottaa omat albuminsa. Heap tunnetaan hyvin omaperäisenä pop-säveltäjänä ja hänen kappaleidensa herkän eteerisessä äänimaisemassa yhdistyvät jännittävät elektroniset elementit ja pehmeät vokaaliosuudet. Kokeilunhaluinen Heap saattaa myös yhdistää biisin taustalle esimerkiksi paistinpannun tirinää ja soittaa viinilasien reunoista kappaleisiin kaunista huminaa. Livenä Heapin kappaleet soivat upeasti samplereiden ja bändin säestämänä.

Heapin debyyttilevy ”iMegaphone” julkaistiin vuonna 1998 ja hän kiersi ahkerasti Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Levy-yhtiösotkujen takia kakkoslevyn julkaisu viivästyi ja Heap keskittyi välillä myös muihin projekteihinsa. Toisen albuminsa ”Speak For Yourself” (2005) Heap päätti julkaista oman levymerkkinsä Megaphonic Recordsin kautta. Levyn isoimmiksi hiteiksi nousivat The O.C. -sarjassakin pyörinyt tunnelmallinen ”Hide And Seek” sekä tarttuva ”Goodnight And Go”. ”Speak For Yourself” sai kaksi Grammy-ehdokkuutta vuonna 2006. Kolmas levy ”Ellipse” julkaistiin vuosi sitten ja se sai valtavan hyvän vastaanoton sekä lehdistöltä että faneilta. Levy oli ehdokkaana kahden Grammy-palkinnon saajaksi, mutta lopulta Heap vei palkinnon kotiin vain ”Best Engineered Non-Classical Album” -kategoriassa.

KONSERTTI:
To 18.11.2010 Tavastia, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18.

LIPUT:
27 euroa + mahd. toimituskulut. Myyntiin maanantaina 16.8.2010 Tiketti www.tiketti.fi tai 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm).

Lähde: Live Nation -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki