7.8.2010

Liikkuvat Lapset -yhtyeeltä Youtube -video

Kuva 80-luvulta, otettu Vanhalla Yo-talolla. (c) Tiia Santavirta

Pakko tuoda esille yksi omista suurista suosikeista 80-luvulta, Liikkuvat Lapset. Bändin laulajana toimi ja nykyään kai voi taas sanoa, että toimii Tuula Amberla, jolla myös menestyksekäs sooloura hallussa.

Itse olin 80-luvulla olin aina alaikäinen, kun Liikkuvat Lapset saapuivat Helsinkiin, muistelen kuitenkin muutaman kerra bändin nähneeni mm. Linnanmäellä ja tulihan sitä hengattua soundcheckeissä ja kuultua siellä sitten bändiä myös livenä. Hieman ovat ajat muuttuneet, tänä päivänä ei ehkä ihan samalla tavalla asiat toimi.

Aikaisemmin tänä vuonna Liikkuvat Lapset soittivat keikan Helsingin Bar Loosessa, jossa näin bändin ensimmäistä kertaa vuosien ja vuosien tauon jälkeen. Otin tuon keikan videolle, en mitenkään kauhean ammattimaisesti vaan istuin samassa paikassa ja kuvasin. Lähetin myöhemmin videon myös bändille ja nyt kappaleesta Sinut haluan on tehty Youtubeen versio, joten tuodaan se täällä esille.
Aikaisemmin keväällä EMI julkaisi myös bändin kolme studioalbumia Liikkuvat Lapset (1983), Viettelysten vaunu (1985), sekä Kakarakosto (1986) + singleinä julkaistut levytykset "Sinut Haluan"/"Marssi", "Varjokuvat"/"Ylellisyyden kosto", "Helppo Hymy"/"Sinä löit minua", sekä "Aamunraikas"/"Radio seuraa onneain" tuplakokoelmana "Palavat sillat-soinen maa 1983-1999".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki