30.8.2010

BB-Maria puolustautuu: Haukuin BB-Nikoa lukijoiden toivossa! Kuuntele haastattelu


BB-Maria kertoo laittaneensa bloginsa Glam with M pystyyn osittain siinä toivossa, että pääsisi värikkään elämänsä takia Big Brotheriin. Hän haukkui merkinnöissään Niko Saarista, joka ei kuitenkaan lähtenyt leikkiin mukaan. Chaos Tube tapasi muutama päivä sitten Saarisen, joka ei säästellyt sanoja puhuessaan Mariasta. Nyt BB-Maria haluaa puolustautua.

-Hän (Niko) lähti ensin kommentoimaan Facebookissa blogiani. Lähdin kommentoimaan takaisin, koska ajattelin, että hän lähtisi juttuun mukaan. Se oli lukijoiden tavoittelua, koska ihmisiä kiinnostaa julkkikset, BB-Maria sanoo ja kertoo provosoivansa lukijoita merkinnöillään. Vaikka hän on puhunut kymmenistä kauneusleikkauksista, ei hän moiseen ryhdy.

Käräjille!

Nykyisin Helsingissä asuva BB-Maria on kotoisin Jyväskylässä, jossa ei ole käynyt joulun jälkeen. Hän kuvailee entistä kotikaupunkiaan vaaralliseksi. Tappeluiden takia vaaleahiuksinen promoottori on joutunut tekemisiin virkavallan kanssa.

– Jyväskylässä piti pitää pienempää profiilia, koska siellä tulee turpaan. On yritetty ja käydään päälle, jos menee juhlimaan. Olen joutunut kuulusteluihin ja käräjille. Olin todistajana. Siellä on niin junttia porukkaa, että käydään jopa päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki