4.8.2010

Koop Arposelta uutta materiaalia ja dj-keikka

Koop Arponen on päivitellyt kesän aikana viralliselle FB-sivulleen, että on ahkeroinut myös studiossa ja työstänyt uutta materiaalia ystäviensä James Lascellesin ja Dane Stefaniukin kanssa. Trio tuntee nykyään nimen Flute Of Shame, joka on raudasta tehty kidutuslaite.

Tämän viikon perjantaina Koopin voi nähdä NRJ @ Sea -risteilyllä, jossa tiedossa hieman erilainen keikka eli Koop toimii risteilyllä dj:nä. Myös Chaos Tube on paikalla ja jututetaan miestä tulevista kuvioista, kesän moottoripyöräretkestä, millaista levyä on tiedossa ym. kuvioista.

Nyt myös sinulla on mahdollisuus kysyä Koopilta kysymys! Lähetä kysymys tai kysymykset pikaisesti sähköpostilla chaostube#welho.com! Parhaat kysytään!

3 kommenttia:

 1. Mitä mieltä olet nuoremmista faneistasi? Miten koitat ottaa heidätkin huomioon? Onko sinulle jäänyt mieleen kokemuksia nuoremmista faneista?

  VastaaPoista
 2. Mihin suuntaan Koopin ja kumppaneitten Flute of Shame trion musiikillinen linja tulee menemään uudella levyllä ja tulevaisuudessa? Gnko itse tehtyä materiaalia? covereita? Kitaratrio ja stemmalaulua vai jotain muutosta linjaan? Upea porukka lavalla nämä pojat ja taitavia muusikoita..innolla odotetaan uutta levyä Koopilta, Jamesiltä ja Danelta!!!!

  VastaaPoista
 3. Mitä mieltä olet nuoremmista faneistasi? Miten koitat ottaa heidätkin huomioon? Onko sinulle jäänyt mieleen kokemuksia nuoremmista faneista?

  ^Erittäin hyvä kysymys! Koopin fanit suurimmaksi osaksi koostuvat "vanhemmista" naisista, joten olisi kiva tietää mitä nuoremmat (alaikäiset) fanit merkitsevät Koopille ja millaisia muistoja hänelle on meistä jäänyt :)

  VastaaPoista

Palkki

Palkki