22.8.2010

Tarja Turunen yksityiselämästään: Ei tarvetta uusille ystäville!


Toisen soololevynsä pian julkaiseva laulaja Tarja Turunen pyrkii nauttimaan pienistä asioista kiireisen arjen keskellä. Suomessa hektisellä parinpäivän promootiokiertueella käydessään, hän vietti ainoan vapaailtansa elokuvissa miesystävänsä kanssa.

– Kyllä niitä pieniä breikkejä pitää aina löytää. Se on tärkeää, sillä muuten elämä menisi tietynlaiseen hiirenpyörään. Ei tätä meidän arkea voi arjeksi kutsua. Totta kai tämä on raskasta, jos tästä ei nauttisi, siitä tulisi vielä raskaampaa, laulaja toteaa.

Turunen kertoo nauttivansa saunomisesta, hiljaisuudesta ja hyvistä viineistä. Hän viettää mieluummin viini-iltoja kuin lähtee baariin kavereidensa kanssa. Kuinka usein sinut on nähty Helsingin yöelämässä?

– Ne kerrat ovat laskettavissa yhden käden sormista. En ole yöbilettäjä. Ne ajat ovat osaltani ohitse. Joskus on ihan mukava viettää iltaa ystävien kanssa. Sitten juo sen pullollisen jos toisenkin, mutta se tapahtuu turvallisessa piirissä.

Hän kehuu tämän hetkistä tukiverkkoaan hyvin terveelliseksi, joten baarista ei ole tarve löytää uutta seuraa.

– Minulla ei ole haluja löytää uusia ystäviä elämääni, vaikka se karulta kuulostaakin.

Tarja Turusen toinen soololevy What Lies Beneath ilmestyy 1.syyskuuta. Chaos Tube teki  Staralle Tarja Turusesta neljäosaisen haastattelusarjan, joista tämä on ensimmäinen. Muut videohaastattelut julkaistaan lähiviikkoina.

(Petri Voutilainen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki