30.7.2010

Anna Abreun keikalla yllätysvieras

 

Anna Abreu esiintyi Helsingissä On the Rocks -ravintolassa torstaina 29.7. Konserttia oli seuraamassa ihan mukava määrä ihmisiä, kun ottaa huomioon että konsertti oli keskellä viikkoa. Olkoonkin, että konsertin oli tarkoitus alkaa klo 22 niin viikolla voi kuitenkin monella jäädä lähtemättä ulos.
Keikka alkoi 22:15 ja edessä oli 45 minuuttia (+ encoret) MTV:ltä tutun näköisiä tanssiliikkeitä ja vastapainona erittäin kauniita balladeita. Heti konsertin alussa lavalle nousi yllärinä Tommy Lindgren, Don Johnson Big Bandistä, jonka kanssa Anna esitti kaksi kappaletta.
En tunne Annan tuotantoa niin hyvin, että voisin kertoa mitä kappaleita kuultiin eikä sillä ole oikeastaan mitään väliäkään. Omasta mielestäni konsertin parhaimmistoa olivat ehdottomasti kaikki balladit, joita kuultiinkin muutamia. Balladeissa Annan ääni pääsi oikeuksiinsa ja häntä oli ilo kuunnella, erittäin vahvaa laulua. Itselleni negatiivisin tai ehkä enemmänkin hieman hämmennystä aiheutti Annan tanssiminen, oli jotenkin niin yliseksikästä, että oli vaivaannuttavaa. Lienee kuitenkin yleisö piti kovastikin näkemästään, ainakin miesten naamat loistivat sen verran paljon.

Rocksissa lavan edusta (tarkoitan ihan sitä ensimmäistä riviä) ei ole paras paikka kuunnella keikkaa, valitettavasti kaikki vauhdikkaammat kappaleet olivat aikamoista puuroa, laulusta ei saanut mitään selvää eli ehkä siinä syy miksi tuli kiinnitettyä huomiota ehkä hieman epäolennaisiin asioihin.


Kaikesta huolimatta, ihan mukava keikka. Ääntä riittää ja se on tärkeintä.


Näe Anna Abreu keikalla;

30.07. - Kalajoki, Dyyni
31.07. - Kuopio, Kuopiorock
06.08. - Joensuu, Musiikkifestivaalit
07.08. - Kokkola, Kokkola Rockfestival
13.08.
- Ruokolahti, Suikkalan lava
14.08.
- Laukaa, Kylpylähotelli Peurunka (Liikuntakupoli) (S)
28.08.
- Kouvola, Tykkimäen Huvipuisto (S)

Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta

12 kommenttia:

 1. Mahtavat kuvat. :) <3

  VastaaPoista
 2. voi herranjumala..

  VastaaPoista
 3. hirveä tuo toka kuva... häpeän annan puolesta... harmi. itse olen kovasti tykännyt annasta, ja käynyt kymmenillä keikoillakin, mutta nyt kyllä meni yli..

  VastaaPoista
 4. Järkyttävää Ps. Anna on lihonnut?

  VastaaPoista
 5. Kyllä Anna timmissä kunnossa on, se on aina kun kuvaa hieman alakulmasta ja vielä kääntyneenä kameran suuntaan niin se tekee kuvissa isomman näköiseksi kuin onkaan, kun vaikka vertaat alempana olevaan kuvaan.

  Ja tuohon kommenttiin, että joku häpeää Annan puolesta niin ei ole mitään syytä. Vauhdikasta tanssia, mielestäni meni vähän överiksi, et tuntuu et on MTV:tä katsottu eikä jotenkin ollut niin luontevan oloista. Mutta se on vain mun mielipide. Mitään ala-arvoista ei Anna tehnyt, hyvä keikka. Sinne vaan katsomaan.

  Jos et ollut eilisellä keikalla niin yhden kuvan perusteella et voi tuomita, sullahan on kymmenien keikkojen kokemus, joten.. :)

  VastaaPoista
 6. Siis olen ollut ISOISO Anna fani, mutta nyt se on jotenkin muuttunut, varsinkin sen musa...toivotaan seuraavaa levyä paremmaksi ettei mene liian teknoksi tai sellaiseksi...

  VastaaPoista
 7. Eihän siinä sitten mitään, jos ei musiikki enää kolahda niin turha sitä on roikkua mukana. Joskus pieni tauko voi tehdä hyvää ja sen jälkeen löytää vanhan suosikkiartistinsa uudestaan. Ja aina kannattaa kuunnella monenlaista musiikkia. Musiikki on parasta!

  VastaaPoista
 8. hei oikeesti älkää ruvetko taas haukumaan!! anna on laiha ei se mun mielestä ole pullistunnut olenkaan ja mitä siitä vaikka pullistuisi tekin lihotte :/ mut mun mielestä anna ei ole pullea! anaa on muutenkin haukuttu niin toi vaan pahentaa asiaa!!!-.-

  VastaaPoista
 9. Vanha, Aidols-aikainen anna oli niin hyvä. Minusta Anna on paljon kauniimpi vähässä meikissä, kuin kauheassa pakkelissa. Ja Annan ne blondiruskeet, debyyttialbumin aikaiset hiukset oli ihanimmat. Tuo toinen kuva ihan hirveä, sori vaan. Olin ennen suuri Anna-FANI, nyt sillee kuuntelen kaikkee muutaki, en sillee fanita ktn.

  VastaaPoista
 10. Olin keikalla ja se oli paras Annan keikoista jonka tähän mennessä oon käynyt tsekkaamassa. Se, että keikka oli On The Rocksissa oli otettu hienosti huomioon, mm. rokkaavampina sovituksina piiseistä. Annan tanssissa ei ollut mitään vikaa, se ei mennyt yhtään överiksi. Anna veti keikan hyvällä rock-asenteella ja ammattitaidolla. Videomateriaalia keikasta löytyy jo youtubesta. Annalla on upea kroppa, ei yhtään grammaakaan ylimääräistä. Ja tätä kirjoittaa sitten nainen :).
  Myös lavan edessä kuului kaikki ihan moitteettomasti, joten ehkä olis jonkun aika pestä silmät ja korvat?

  VastaaPoista
 11. annahan on todella ihana ihminen!<3333 on todella typerää haukkua annaa!! siis mitä te hyödytte haukumalla annaa ei siis mitään järkeä tossa touhussa että haukutte annaa

  VastaaPoista
 12. Vähänkö karseita kuvia... :D Voi että kun on mennyt maku koko tähdenlentoon...

  VastaaPoista

Palkki

Palkki