20.9.2010

YouTube-löytö! Esittelyssä kotimainen naislaulaja Evie Metal - kuuntele!

Chaos Tube mielellään esittelee uusia laulajia tai siksi haluavia lahjakkuuksia niin Suomesta kuin maailmalta. Oletko sinä yksi heistä? Lähetä itsestäsi infoa osoittella chaostube[a]welho.com! Ei  vaadita studiossa tehtyjä demoja saati hienoja videoita, riittää että YouTubessa tai MySpacessa löytyy joko omaa tai cover-versioita itse laulettuna (ja soitettuna).

Tällä kertaa osui Facebookissa silmiini eräs viesti tutun wallilla, jonka kautta eksyin Evie Metallin YouTube -kanavalle. Mitä pidätte hänestä, laittakaa palautetta!

Nimi:
Evie Metal / Eeva S.

Paikkakunta:
Kotka

Mistä lähti idea tehdä cover-biiseistä videoita Youtubeen?
Kavereiden kanssa ollut joskus puhetta siitä, että laulan kovasti ja usein, joten ajattelin sitten, miksen mäkin laittais laulusuorituksiani Youtubeen, kun sieltä nyt löytyy jos jonkinlaista performanssia.

Kirjoitatko omia kappaleita?
En kirjoita, tosin ei se ole niin sanottua, ettenkö kirjottaisi vielä tulevaisuudessa. ;)

Onko tulevaisuudessa Youtube -kanavallesi tulossa omaa materiaalia?
Toivottavasti!!

Oletko keikkaillut?
En ole. Tosin Veeti Kallion keikalla olin miehen kanssa lavalla laulamassa duettona biisin Vain yksi suudelma.

Oletko koskaan ollut missään bändissä? Levyttänyt?
En ole ollut koskaan bändissä, kuoroissa olen laulanut ja kuorojen kanssa levyttänyt.

Mikä on ollu tähän mennessä paras hetkii musiikin saralla?
Kyllä se varmasti oli tuo Veetin kanssa esiintyminen. :)

Millaista palautetta olet videoistasi saanut?
Varmaan mieleenjäävin ja liikuttavin kommentti taisi olla "Ei tollaista ääntä voi olla olemassa!" Mutta siis tosi positiivista palautetta saanut, hyvin moni on sanonut liikuttuneensa kyyneliin mua kuunnellessaan.

Onko kukaan coveroimasi artisti sanonut mitään cover-versiostasi?
Ei ole..

Millaisesta musiikista pidät?
Tykkään _kuunnella_ pääsääntöisesti metalli-painotteista "raskaamman sarjan" musiikkia, mut jos haluan laulaa valitsen biisiksi sellaisen, mihin lauluääneni / -tyylini sopii, kuten kaikenlaiset balladi- ja poppibiisit. Rokkiakin tosin voisin vetää..

Mikä on toiveesi tulevaisuuden suhteen, haluatko artistiksi vai onko tämä lähinnä harrastus?
Koska olen kahden pienen lapsen äiti haluaisin keikkailla lähinnä harrastelumielessä, niin että jäisi aikaa perheellenikin. No asiathan on aina järjestettävissä.. ;)

Oletko lähettänyt demoja levy-yhtiöille, jos niin millaista palautetta sieltä on tullut?
Ei ole oikein ollut mahdollisuuksia tehdä demoa, harmi!

Mistä musiikkiasi voi kuunnella?

Onko jotain mitä haluaisit sanoa ihmisille, jotka nyt ensimmäistä kertaa käyvät tutustumassa musiikkiisi?
Toivottavasti lauluissani kuuluu se, kuinka mielettömästi rakastan laulaa!! Ja toivottavasti pidätte muutenkin.

Mistä kappaleesta cover-versiosi on mielestäsi paras?
Tällä hetkellä olen ihan rakastunut versiooni Plumb'in biisistä nimeltä Cut.13 kommenttia:

 1. Millä vehkeillä nauhoitettu, kunnon laitteilla sun hyvä ääni tulis kunnolla oikeuksiinsa,,,tykkäsin;)) T: Mika

  VastaaPoista
 2. Biisit on "nauhoitettu" niinkin alkeellisesti kuin digikamerani on ollut pöydällä läppärin vieressä ja minä sohvalla läppärin edessä hoilottamassa. :P

  "KUNNON LAITTEILLA sun hyvä ääni tulis kunnolla oikeuksiinsa.." Niinpä..

  -Evie Metal

  VastaaPoista
 3. Perus karaokelaulantaa. Tuollaisia löytyy joka lähiöpubista kymmenittäin, en pysty tajuamaan miksi tällaista pitää mainostaa?
  Vähän pelkään että paremmilla laitteilla ääni ei olisi noinkaan hyvän kuuloinen, laitteiston puutteet peittävät laulajan puutteita.

  VastaaPoista
 4. Olisi joskus kauhean kiva, että kommentoitaisiin omalla nimellä. Mutta tosiaan tämä on mun musiikki- ja viihdeblogi ja mun mielestä on kiva tuoda esille erilaisia juttuja em. alueelta. Tällä kertaa tuli vastaan Youtubesta tällainen ja mun mielestä sangen mainio laulaja.

  Totta kai aina löytyy parempia, mutta niin löytyy myös huonompia levyttäneitä artisteja ;)

  VastaaPoista
 5. Äänensävystäsi pidin, sekä englannin kielen lausumisestasi. Hallinnassa tosin perusvirheitä. Olen kyl hyvin rajamailla mitä olen mieltä. Laulatko sinä vai lauleskeletko? Onnea kuitenkin toivon, ja bändin jossa voisit kehittyä.

  VastaaPoista
 6. aika surkea nasaali kuuluu ajoittain.ihan perus junttibaarin pubiruusu,ääni ookoo mutten kuulemisesta latiakaan maksaisi.

  VastaaPoista
 7. Kaiken ei tarvitse aina olla niin hillittyä ja hallittua. Ihanaa kun välillä kuulee laulua jota ei ole millään tavalla muokattu ja kuulee että laulaja osaa oikeasti laulaa laitteisto puutteeista huolimatta. Kaunis ääni kruunaa vielä kaiken :)!!

  VastaaPoista
 8. 18.29 kirjottaneelle Anonyymille sen verran että taitaa se aika surkea nasaali kuulua ihan jostain muualta kun tämän naisen äänituotannosta!
  Ja toisekseen mitä muuta voi odottaa jos hei nauhottaa DIGIKAMERALLA ja LÄPPÄRILLÄ!! Et voi odottaa maailman puhtainta ja virheetöntä tuotosta sellasilla vehkeillä! Jos olisit koskaan nauhottanu lempi artistisi laulua keikoilta digikameralla ni tajuaisit senkin, että se vääristää kauheasti ääntä! Digikamerathan on tunnetusti kuvaamista, eikä äänentoistoa varten ;)

  "Vähän pelkään että paremmilla laitteilla ääni ei olisi noinkaan hyvän kuuloinen, laitteiston puutteet peittävät laulajan puutteita. "
  Ja siellä taas yksi oikein ammattilainen kommentoi.. huhhuui. Taitaa mennä ihan toisin päin.

  Kuunnelkaapa huvikseen toi Eviemetalin ja Veeti Kallion yhteisduetto ennenku alatte vinkumaan. Kuulostaako Veetikään siltä miltä levyllä? EI, mutta silti molemmat kuulostaa tosi hyviltä!!
  Ja luuletteko että Veeti Kallio ottais parikseen ketä tahansa pubiruusua?!! HALOO..

  Vetäkää se kateuden oksa pois sieltä perseestä!

  -Melman-

  VastaaPoista
 9. Huh huh kylläpä on taas joku pikkusieluinen tättärä vetänyt herneen syvälle nenään :D eikös tässä ollut kuitenkin tarkoitus arvostella laulajaa eikä häntä kommentoineita ihmisiä? tais joku nousta aamulla väärällä jalalla.

  Mutta itse asiaan, Eeva hyvin sinä laulat oli äänityslaitteisto sitten mitä tahansa ja toivotan sinulle paljon tsemppiä bändin löytymiseen ja laulajanurallesi.

  VastaaPoista
 10. Hyvä Eeva! =)

  -ChRiista-

  VastaaPoista
 11. Hyvin mielenkiintoisia (ja osa totta puhuakseni hyvin keksimällä keksityn oloisia) kommentteja tullut tänne. Kiitos palautteestanne!

  Chriista & Melman: <3

  ~Evie Metal

  VastaaPoista
 12. "Anonyymi kirjoitti...

  Huh huh kylläpä on taas joku pikkusieluinen tättärä vetänyt herneen syvälle nenään :D eikös tässä ollut kuitenkin tarkoitus arvostella laulajaa eikä häntä kommentoineita ihmisiä? tais joku nousta aamulla väärällä jalalla."

  <--- nauroin kans ihan samaa :')

  VastaaPoista
 13. Pakko ilmoittaa nimenmuutoksesta. Evie Metal on tästä lähtien (10/2010) Eva Mayhem. :)

  T. Tämän jutun "päästara".

  VastaaPoista

Palkki

Palkki