19.11.2012

Vihdoinkin! Adam Lambert Suomeen maaliskuussa!

American Idolista suuren maailman tietoisuuteen ponnahtanut Adam Lambert tuo kiertueensa Helsingin Hartwall Areenaan 22. maaliskuuta 2013. Artistin edellinen Suomen keikka myytiin loppuun muutamassa minuutissa vuonna 2010. Edellisen Suomen-konserttinsa jatkoilla Adam Lambert tutustui myös nykyiseen poikaystäväänsä Big Brother -voittaja Sauli Koskiseen. Adamista ja Saulista on sittemmin tullut yksi seuratuimmista julkkispareista eri medioissa myös Suomen ulkopuolella.

Adam Lambertin Suomen-konsertin liput maksavat 49 euroa, ja ne tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä 26. marraskuuta klo. 9.00 alkaen.

 

Adam Lambert julkaisi Suomessa hyvin menestyneen esikoisalbuminsa For Your Entertainment vuonna 2009. Albumilta nousivat radiosuosikeiksi hitit Whataya Want From Me ja If I Had You. Lambertin tänä vuonna julkaistun Trespassing-albumin myynti lähentelee kultarajaa Suomessa. Lisäksi levyn nimikkobiisi, sekä single Trespassing on tällä hetkellä yksi radioiden soitetuimpia kappaleita, ja se on kivunnut Suomen radiolistan sijalle kaksi.


Oman soolouransa lisäksi Lambert on nähty tänä vuonna vierailevana solistina legendaarisen Queen-yhtyeen riveissä, jossa hän onnistui täyttämään Freddie Mercuryn saappaat persoonallisella ja räväkällä esiintymisellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki