21.11.2012

Modernistien energinen kakkossingle on ehtinyt sytyttää jo radiossa ja keikoilla!

Nopealla vauhdilla suomalaiselle musiikkirintamalle noussut Modernistit julkaisee toisen singlen, hyvin huomiota saaneelta "Sanotaan tää on nykyaikaa" -debyytiltään. Bändin brittirockista ammentavaa soundia ja suomenkielistä kaupunkilyriikkaa on kehuttu virkistäväksi ja toimivaksi yhdistelmäksi kotimaiselle rockkentälle.
Yhtäläisyysmerkkejä on vedetty mm. Oasiksen, Kasabianin ja Tehosekoittimen suuntiin. Modernistien vauhdikas levyjulkkarikeikka täydessä Bar Loosessa osoitti ettei hype ollut mennyt musadiggareilta senttiäkään ohi. Singlen julkaisun jälkeen bändi kiertää soittamassa keikkoja ympäri Suomea.
Musiikkilehtien nostojen jälkeen on Indienapolis on tarttuvan kertosäkeensä myötä jo ehtinyt soida radioissa ja noussut sitä myöten Modernistien keikkasetin helmeksi. Nettisivuille ilmaiseksi ladattavaksi tuleva  kakkossingle nouseekin taatusti monien musafanien soittolistoille.
Singlestä kaupunkimiljöössä kuvatussa musiikkivideossa Helsinki näyttäytyy erilaisella tavalla. Video toimii kuin jatko-osana Modernisten ensimmäiseen  videoon kun päähenkilönä nähdään toistamiseen jalkapallopiireistä paremmin tunnettu Tero Karhu, joka on tällä kertaa myös ohjannut videon. Biisin on tuottanut J-P Cavonius ja miksauksesta vastaa, tyylitajustaan tunnettu indiekonkari Nick Triani.
Keikat:
24.11 Semifinal, Helsinki
5.12 Poppari, Jyväskylä
7.12
Torvi, Lahti
8.12
Hana, Vantaa
11.1
Monttu Music Club, Pori
25.1
O´Hara´s, Tampere
Modernistit: Chris Karvinen (laulu/kitara), J-P Cavonius (kitara), Ronnie Ilander (basso), Roni Suhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki