20.11.2012

HIM esiintyy ensi kesänä Qstockssa ja Ruisrockissa!


Viime kesän mukavimpia festareita oli ehdottomasti Oulussa järjestettävä Qstock, jossa ensimmäistä kertaa pääsin käymään. Loistavat puitteet ja mikä upea kattaus artisteja ja bändejä hyvinkin erilaisista genreistä, joka on aina ilahduttavaa että festareilla on myös muita kuin ne tietyt kymmenen vakkariesiintyjää, jotka toki hyviä nekin.

Nyt on Qtock juuri julkaissut ensimmäisen esiintyjänsä ensi kesälle..."HIM Qstockiin!

HIM soittaa ensi kesänä Suomessa vain kaksi keikkaa, joista toinen on Qstockissa. Qstockin lisäksi HIM nähdään ainoastaan Ruisrockissa Turussa.

Parhaillaan Ville Valo ja kumppanit ovat studiossa äänittämässä uutta pitkäsoittoa, joka on määrä julkaista ensi kevääseen mennessä.

Esiintyjäjulkistuksen myötä Qstock tuo myyntiin paljon toivottuja joululippuja, joiden myyntiaika on 1.-24.12.. Kahden päivän joululippuja saa Lippupalvelun toimipisteistä 79 euron hintaan (+ palvelumaksu).

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.–27.7.2013. Lisää esiintyjiä ja graafinen ilme julkaistaan helmi-maaliskuussa, jolloin aukaistaan vuoden 2013 viralliset kotisivut."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki