27.11.2012

Big Brother 2012! Tea: FINAALIVIIKKO!

Juttuhan on nyt se, että eletään tämän Big Brother -kauden viimeistä viikkoa. Jäljellä ovat asukkaat: Teija, Tea, Iida, Jouko ja Markus. Naisasukkaista Jonna A tuli häädetyksi juuri ennen finaaliviikon alkua. Jotenkin arvelinkin Jonnan heittävän häädetyn herjan Tealle, sillä tämä niin olisi halunnut herjan viime viikolla. Nyt kun herja osui omaan nilkkaan, niin se ei ollutkaan enää niin kivaa ja nuriseminen alkoi heti samana iltana. 


Eilen kun katselin viimeistä Talk Showta, en ollut oikein varma kumman naisista haluaisin lähtevän. Toisaalta halusin Jonnan jäävän ja Iidan lähtevän, koska Jonna on kuitenkin panostanut asukkaista kaikista eniten tehtäviin valittamatta, mutta on sitten taas osallistunut läyhääjä -kerhoon, joka vie pisteitä paljon pois. Sitten taas Iida, jonka en ole pahemmin kuullut myöskään valittavan, mutta tämän huomionhakuisuus on kyllä ottanut muutaman kerran hermoon. Molemmat viimeisessä häädössä olleet kuuluivat alkuperäisiin suosikkeihini, mutta olen kyllä ihan tyytyväinen, kun Iida jäi vielä taloon.

Mutta kuka noista viidestä jäljellä olevasta asukkaasta ansaitsisi voiton? Siinäpä vasta kysymys, johon voisin vastata, ettei ainakaan Tea. Hän, jos vie voiton kotiin, niin oppiiko koskaan ettei valittamalla saa aina kaikkea haluamaansa. Toivottavasti ainakin Tea olisi talossa olon aikana jotain oppinut. Tosin ikääkin on niin vähän vielä, että tuskimpa. Teijalle en taas voittoa toivoisi tämän jatkuvan läyhäämisen vuoksi. Inhottavaa miten vanhempi nainen mollaa ja haukkuu toisia. Jouko nyt on mitä luultavimmin yleisön ennakkosuosikkina, mutta mistäs sitäkään loppupeleissä tietää varmaksi, sillä Jouko ei ole kertaakaan ollut sellaisessa häätöäänestyksessä, missä olisi voinut nähdä tämän suosiota. Mutta jotenkin voisi arvata, että kaikki pikkulikat, jotka tätä ohjelmaa katsovat, antavat äänensä Joukolle tämän ulkonäön takia.Itse haluaisin Iidan tai Markuksen vievän voittopotin kotiinsa. Markus on ainakin alusta saakka ollut nallekarhumaisen suloinen ja ottanut huomioon muitakin asukkaita.

Jos palataan vielä hetkeksi viime viikkoon tämän finaaliviikon lomasta. Tämä viikkotehtävä "Älkää huomioiko outouksia" oli aivan mielettömän hauska. Hyvin asukkaat tsemppasivat, vaikkakin jotkin asiat vain olivat vaikeita jättää huomioimatta. Itse ainakaan olisi kyennyt olemaan normaalisti, kun taloon tuli lauma ihanan suloisia pieniä koiria, jotka eleillään oikein vaativat huomiota. Lisäksi tuo Teijalle järjestetty kauhu-ilta oli kyllä aikamoinen. Itse olen myös kova pelkäämään ja varsinkin yksin jäädessä, niin olisi kyllä ollut vaikea olla normaalina kun kauhumummo ja -pappa ahdistelivat. Ehkäpä tämä viimeinen kunnon viikkotehtävä omassa huipussaan vähän korvasi niitä aiemmin nähtyjä tylsiä tehtäviä.

Jos ensi vuonna enää Suomessa Big Brotheria nähdään, olisi hienoa, että taloon valittaisiin sellaisia persoonia, jotka eivät vain istu ja valita siitä, että ovat päässeet taloon. Tämä vuosi on kyllä ollut siinä huipussaan. Kamalaa seläntakana puhumista, luovuttajia, valittajia.... 

Esimerkiksi se Julkkis-BB olisi vaikka ihan poikaa tämän tylsän kauden jälkeen. Olisi jännä nähdä miten starat reagoisivat tilanteeseen, jossa heidät laitettaisiin taloon noiden seinien sisälle tekemään kaiken maailman tehtäviä ja pärjäämään keskenään. Siitä voisi tulla spektaakkeli! 

Mutta, jos BB halutaan pitää "taviksien" ohjelmana, niin siinä tapauksessa toivoisin taloon enemmän ihmisiä, jotka säväyttävät ja aiheuttavat puhetta ulkopuolella, esim. Katarinan, Janitan ja Irinan kaltaisia. Veikkaisin, että nämä persoonat ovat talossa ollessaan aiheuttanut kaikista eniten puhetta ulkopuolella ja heidät muistetaan.

Nyt katsotaan, mitä tämä viikko tuo tullessaan ja miten tehtävät vaikuttavat pääpalkintoon ja kuka viidestä häädetään vielä perjantaina ennen suurta finaalia? 

Teksti: Tea Korhonen
Kuvat: Subtv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki