6.11.2012

Koop Arponen ja Flute of Shame Englannissa - katso bändin itse ottamat kuvat reissusta!

Koop Arponen ja Flute of Shame pistäytyivät lokakuussa levytysstudiolla Englannissa ja heittivät siellä myös pari keikkaa ennen studioon siirtymistä.

Ensimmäisenä keikkapaikkana oli Lontoon legendaarinen The 100 Club, jonka lauteilla on nähty artisteja Mick Jaggerista ja Oasiksesta Kings of Leoniin ja The Sex Pistolsiin. Flute of Shame sai loppuunmyydyllä klubilla loistavan vastaanoton, ja bändi saatetaan hyvinkin nähdä The 100 Clubilla myös ensi vuonna.
Lontoosta FOS suuntasi vanhaan opiskelukaupunkiinsa Scarborough’iin ja esiintyi siellä opiskelijoiden suosimalla Cassini-klubilla. Bändin vakiokokoonpanoa täydensi sekä Lontoossa että Scarborough’ssa mm. Killer Aspectista ja Firealista tuttu rumpali Teijo Jämsä.


Scarborough’sta matka jatkui Leedsiin Soundworks Studiolle levyttämään bändin toista EP:tä. Levy on toinen osa yhteensä kolmen EP:n sarjasta, jonka tuottaa brittituottaja Will Jackson. Sarjan ensimmäinen EP Coming Home julkaistiin heinäkuussa, ja kolmas levy ilmestyy ensi vuoden alkupuolella. Kakkoslevyllä kuullaan mm. Koopin kirjoittama, FOS:in keikoilta tuttu Man in a Van, joka soi jo muutama viikko sitten BBC Radio Onen Scott Mills Show’ssa.
FOS:ia ehtii vielä tämän vuoden puolella kuulemaan livenä lukuisilla keikoilla myös Suomessa. Katso keikat tästä.

Kuvat: Flute of Shame, Marika Spartioti ja Annelie Rosencrantz


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki