3.7.2010

Kuvia! Riihimäki Rock 2.7.2010

Muutama kuva tämän päivän Riihimäki Rockista, lisää kuvia tulossa myöhemmin. Oltiin tänään (tai no eilistähän se jo on) paikalla Irinan, Jenni Vartiaisen ja The Baseballsien keikkojen aikana. Sää oli ihanteellinen, yleisö oli mukavaa (ei ollut känniääliöitä paikalla) ja saatiin nauttia hienoista artisteista. Varsinkin meidän omat naisartistit vetivät pisteet kotiin. The Baseball hullaannutti porukan ja oli selkeä pääesiintyjä, mutta omalta kohdaltani suosikiksi nousi ehdottomasti Jenni, joka on sangen hurmaava tapaus, enkä tarkoita nyt ollenkaan ulkonäköä. Hienoja laulajia tänään olivat kaikki nämä kolme, valitettavasti aikaisempia esiintyjiä emme ehtineet näkemään.
Festareilta on tulossa myös videoraporttia myöhemmin, jossa mm. juttua löytämästämme Riihimäkirockin merenneidosta, tutustutaan vip-alueeseen ja haastattelussa catering-firma Elokuvamuonitus Nakki Oy:n Meri-Tuuli Lindström, joka kertoo tarkemmin millaista ruokaa on vip-vieraille tarjolla, mutta näihin videoihin palaamme myöhemmin...
Nyt muutama valokuva tältä illalta ja huomenna takaisin Riihimäkirockiin ja tarkoitus on kuvata ainakin Happoradio, Anna Puu ja Chisu. Toivottavasti saadaan joltain artistilta vielä haastattelukin, peukut pystyyn!!

Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta

5 kommenttia:

 1. Ai ei ollut känniääliöitä ?
  Olen eri mieltä.

  -Paikalla ollut-

  VastaaPoista
 2. Siis aivan mahtavia noi The Baseballsin kuvat!!! <3

  VastaaPoista
 3. Iiiihaaanaaa! Jennin keikka oli ehdottomasti paras, eikä edellisten artistien suhteen jäänyt mitään nähtävän arvoista näkemättä... ;)

  VastaaPoista
 4. Ainahan varmasti känniääliöitä löytyy, mutta ei tullut omalle kohdalle vastaan ja se on aina ihanaa. Sulla kävi huonompi tuuri ;)

  VastaaPoista
 5. aivan parhaita noi baseballs-kuvat, mutta on noi jennin ja irinan kuvatkin hyviä (:
  ja tuolta ensimmäisestä kuvasta löytyy tuttujakin (:

  VastaaPoista

Palkki

Palkki