4.7.2010

Kuvia! Riihimäki Rock la 3.7.2010



Aivan käsittämätön sää oli tänään ja sen kyllä näkee valokuvista, että valoa on liiankin paljon, Anna Puu suorastaan sädehtii kuvassa, ei sillä ettei muutenkin sädehtisi, mutta nyt on kuva vahvasti ylivaloittunut, mutta eihän se mitään, tarkoituksellahan se on tehty.. ;) Tänään oli liian kuuma, tiedän että monet rakastavat näitä kovia helteitä, mutta itselleni ne lähinnä tuottavat migreenin ja pahan olon. Sellainen reilut +20 on ihan mukava ja pysyy vielä hengissäkin ja kuvaaminen on miellyttävää.

Happoradio oli ensimmäinen bändi, joka tänään lavalla nähtiin. Saatiin videohaastattelukin bändiltä, jossa pojat kertovat tulevan levyn vaiheista ja Aki Tykki kertoo grillisuosikistaan ja grillisuosikistaan.. ja se tulee myöhemmin tänne kuten myös paljon lisää kuvia.

Happoradion jälkeen lavalle nousi Anna Puu, viimeksi kävin Maailma kylässä -festareilla kuvaamassa Annaa. Raskaus näkyy aina vain selvemmin tosin valitsin kuvat, joissa ei kauheasti näy..

Olin pitkin päivää ihmetellyt kaverilleni, että mitenköhän jaksaa Anna tänään saati sitten loppukesästä keikkailla.. aivan turhaan moisia pohdin, Anna kertoo videohaastattelussa mm. suunnitelmistaan kesällä, joista yksi jonka haluaisi toteuttaa on pyöräretki Porvooseen. Joten ehkä tässä kannattaa olla ihan hiljaa ajatustensa kanssa, kaikki hyvin ja keikkoja rutkasti edessä. Yksi mielenkiintoisista tulevan kesän/syksyn keikoista on Helsingin Juhlaviikon Chisun ja Annan yhteiskeikat 3. ja 4.9. Huvila -teltassa. Osta liput nyt, jos vielä jostain löydät!



Annan jälkeen lavalle nousikin Chisu, joka silmin nähden nautti helteisestä säässä esiintyen paljain jaloin. Äänessä ripaus käheyttä, joka kuulosti todella hyvältä. Pieniä teknisiä ongelmia oli keikalla, mutta ei moiset asiat tunnu missään, sitten laulatetaan yleisöä, jos ei oma mikrofoni toimi.. tai toimi se niin, että yleisö kuuli laulun, mutta jotain muuta häikkää siinä nähtävästi oli. Kaveri kommentoi, että oli aivan hullun energinen keikka ja jengi oli täpinöissään.

Herra Ylppö ja Ihmiset oli meillä viimeinen esiintyjä, joka Riihimäki Rockissa nähtiin. Toki festarit olisivat jatkuneet Suomi-rockin legendoilla eli ja Eppu Normaali esiintyivät lauantai-illan päätteeksi. Valitettavasti meillä oli sen verran kiire pois paikalta, kun kaverilla kiire katsomaan Jenni Vartiaisesta DTM:ään ja itsellä alko puhti loppua. Jennin DTM:n keikasta myöhemmin lisää. Ja tässä vielä nuo pari kuvaa Herra Ylpöstä.


Riihimäki Rock -festivaalit oli todella mukavat, meillä oli ilo tavata paljon mukavia ihmisiä, joista osa näkyykin tulevissa videohaastatteluissa. Sää oli ihanteellinen, softis ei loppunut kesken ja varmaan 10 litraa tuli juotua vettä. Nyt on olo kuin käärmeellä eli tässä luodaan jo uutta nahkaa.. Kovasti olisi halua lähteä Jyväskylä Rockiin elokuun lopussa, katsotaan mikä tilanne silloin on. Festarit ovat niin mahtavia!! Ihana kesä!

Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki