1.7.2010

Good Charlotten keikka siirtyy Tavastialle!



Tämän hetken suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Good Charlotte tuo Euroopan-kiertueensa Helsinkiin heinäkuussa. Yhtyeen konsertin piti alunperin toteutua Kulttuuritalolla torstaina 22. heinäkuuta, mutta Good Charlotte nähdäänkin samaisena iltana yhtyeelle paremmin istuvalla areenalla eli rockklubi Tavastialla. Kulttuuritalolle ostetut liput kelpaavat Tavastialle sellaisinaan. Liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.
Vuonna 1996 Marylandissa perustettu, popia ja punkrockia yhdistelevä Good Charlotte on myynyt miljoonia levyjä ympäri maailmaa. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa ”I Just Wanna Live”,  ”Girls & Boys”, ”Keep Your Hands Off My Girl”, ”The River” ja ”Dance Floor Anthem (I Don’t Wanna Be In Love)”. Yhtyeen viides studioalbumi oli jo tehty alkuvuodesta valmiiksi, mutta bändi päättikin palata studioon nauhoittamaan levyn uusiksi luottotuottajansa Don Gilmoren kanssa. Uuden levyn julkaisua on kaavailtu alkuvuoteen 2011.

KONSERTTI:
To 22.7.2010 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 19

LIPUT:
47 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) ja netistä Tiketti sekä Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,75e/min + pvm) ja netistä.

Lähde: Live Nation -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki