6.7.2010

Prinsessa Stephanie Suomeen!!

Olen ehkä 25 vuotta odottanut, että prinsessa Stephanie tulisi Suomeen. Voi olla, että on käynytkin useammankin kerran Suomessa tässä välissä. Olin 80-luvulla aivan mielettömän iso Stephanien fani. Aluksi kiinnostuin "villistä prinsessasta", josta oli kaikenlaisia juttuja lehdissä, kun alaikäisenä teki sitä ja tätä. Se kaikki oli noin 12-vuotiaalle todella jännää. Sitten meni muutamia vuosia eteenpäin ja Stephanie julkaisi lp-levyn vuonna 1986 nimeltä Besoin.

Tuohon 80-luvun loppulta 90-luvun alkuun olin aika aktiivinen ja kirjoittelin fanikirjeitä johonkin kotiosoitteeseen, jonka olin jostain lehdestä lukenut. Ja lähes aina sieltä tuli nimmarikortti takaisin ja nähtävästi sen verran usein sinne kirjoitin, kun kerran tuli seasons greetings -kortti, joka oli ensimmäinen ja ainoa, joka ei ollut virallinen eli siinä ei tullut mitään saatelappua/korttia mukana. Voi noita aikoja. Lähetin sinne myös joskus jotain musalehdistä leikkaamia kuvia ja tuli nekin nimmareilla takaisin.

Stephanie on tulossa Suomeen katsomaan tyttärensä edesottamuksia Euroopan mestaruuskisojen uimahypyissä Helsingissä 9.-13.7. Taitaa olla vähän  hankala nähdä, mutta pitää yrittää. Olisihan se kiva saada ympyrä sulkeutumaan ja viimein kohdata hänet, sen jälkeen voi varmasti laittaa tämän fanituksen ns. kansiin.

Koska fiilistely ei ole mitään ilman musiikkia niin tässä pari videota Stepheniesta 80-luvulta.Oih, ihana 80-luku!! ;)

Teksti: Tiia Santavirta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki