23.7.2010

P!nkin basisti Eva Gardner ja rumpali Mark Schulman videohaastattelussa!

Se oli tiedossa ettei meillä ole pienintäkään mahdollisuutta saada P!nkiltä haastattelua, mutta ajattelin kysyä bändin basistilta Eva Gardnerilta haastattelua jo hyvissä ajoin ennen Suomen konserttia. Ja koin aikamoisen yllätyksen, että Eva vastasi kevään lopussa nopeasti viestiini ja ilmoitti, että bändin rumpali Mark Schulman olisi myös halukas tulemaan haastateltavaksi. Tästä alkoi lähes 2 kuukauden pituinen odottaminen ja mitä lähemmäksi tultiin Helsingin konserttia niin alkoi aikataulut tiukkenemaan, P!nk esiintyi Prahassa vielä edellisenä iltana, joten Suomessa oloaika tulisi jäämään sangen lyhyeksi, mutta onneksi haastattelulle saatiin sovittua aika.

P!nkin kiertueella oleva ryhmä on sangen tiivis, kun on seurannut Twitteristä tämän ryhmän keskinäistä keskustelua (kyllä seuraan aika monia heistä) niin tuntuu, että porukalla on todella hyvä fiilis reissussa kuin myös vapailla keskenään.

Olinkin todella iloinen, että saimme Evan ja Markin haastateltaviksi, suosittelen googlettamaan heidät, koska menneisyydestä löytyy vaikka mitä bändejä, joissa ovat soittaneet tai tehneet yhteistyötä. Tässä kuitenkin ensimmäinen osa haastattelua. P!nkin mukana molemmat ovat olleet kahden viimeisimmän levyn kiertueiden ajan.

2 kommenttia:

  1. We´re not doing any soundchecks because were doing festivals.... ????

    VastaaPoista
  2. In festivals, there is no time to do soundchecks, might be 30-60 mins break between the bands, just enough time to set up all gears ready for next show.

    VastaaPoista

Palkki

Palkki