21.7.2010

P!nk saapui myöhään yöllä Suomeen

Vihdoin on se päivä, jolloin P!nkin Summer Carnival kiertue saapuu Suomeen. Konserttiin saa vielä ostettua lippuja Lippupisteestä.

P!nk saapui Helsinkiin suoraan Prahan konsertista. P!nk seurueineen saapui Helsingin keskustassa sijaitsevaan hotelliin hieman ennen neljää yöllä. P!nkin kanssa samalla  kyydillä hotellille tulivat hänen aviomies Carey Hart sekä äitinsä. Samaan aikaan hotellilla saapuivat myös hänen yhtyeensä sekä lämmittelijä kiertueella mukana oleva Butch Walker, joka on myös P!nkin läheinen ystävä.

Saapuessaan Suomeen P!nk tweettasi samantien kertoen, että laskeutumisen koneella Suomeen teki hänen äitinsä, joka oikeasti inhoaa lentämistä.

P!nk vaikutti erittäin väsyneeltä eikä häneltä herunnun nimikirjoituksia saati valokuvia. Chaos Tube kävi tervehtimässä P!nkin basistia Eva Gardneria, jonka kanssa huomenna teemme videohaastattelun. Hän sanoi, että matka oli mennyt hyvin ja että menee samantien nukkumaan, kovasti oli väsynyttä porukkaa kuten olettaa saattaa neljältä yöllä. Myös Butch Walkerin kanssa vaihdoimme muutaman sanan, mies on mm. tuottanut pari viimeisintä P!nkin levyä kuin myös tulevan Avril Lavignen levyn.

Huomisen konsertin aikataulu on seuraava;
16:00 Ovet auki ja turvatarkastukset aloitetaan
17:15 Butch Walker & Black Widows
18:15 PMMP
20:00 P!nk
22:00 konsertti viimeistään päättyy

Ostakaahan liput, vuoden paras konsertti on illalla edessä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki