10.7.2010

Chaos Tube tapasi Monacon prinsessa Stephanien

Mahtavuutta, niin se vain ympyrä sulkeutui (lue aikaisempi kirjoitus tältä viikolta koskien Stephanien fanitusta) ja tänään tapasimme Monacon prinsessa Stephanien nuorten uimahyppyjen EM-kilpailuissa Helsingissä.

Vaikka meillä ei ollut pääsyä itse vip-puolelle, jossa lähinnä itse kilpailijat ja valmentajat olivat niin onneksemme Stephanie lähti siltä puolelta käymään julkisella puolella. Ensimmäinen kysymys hänen turvamieheltään(?) oli, että olemmeko lehdistöä ja eihän me nyt mitään lehdistöä olla ei ainakaan juuri tuossa tilanteessa ja oikeasti niin pysyi video- kuin ammattikamera tiiviisti laukussa vaikka olisikin ollut kiva saada muutama poseerauskuva hänestä. Mutta nyt oltiin matkassa aivan puhtaasti vanhana fanina.

Kädessä oli seitsemän kappaletta Stephanien lp- ja ep-levyjä, haaveissakaan ei ollut saada niihin kaikkiin nimmareita, mutta totta kai piti ottaa suurin osa levyistä mukaan niin ainakin näyttää, että on ollut tosissaan fani aikoinaan. Olisihan se tietysti ollut mukava saada videolle pieni haastattelu,  mutta tuossa kohtaa oli aivan turha alkaa puhumaan sellaisesta, tämä oli aivan puhtaasti fanin ja idolin tapaaminen. Lehdistöä, jos olisi ollut paikalla olisi Stephanie välittömästi lähtenyt pois paikalta, näin ainakin annettiin ymmärtää.

Omalta osaltani on nyt tuo ympyrä sulkeutunut, yli 25 vuoden fanitus, joka villeimmillään oli joskus 84-92 -vuosina on (ehkä) saatettu päätökseen ja olo on aivan mahtava.Mitä sitten tapahtui.. Stephanie oli toivonut saavansa olla rauhassa medialta eikä nähtävästi tule antamaan yhtään haastattelua Suomessa. Hän oli erittäin jännittynyt seuratessaan tyttärensä Pauline Ducruetin hyppyjä, hyppyjen välillä hän usein istuutui lattialle katsomon yläosassa ollen näin poissa näkyvistä.

Meiltä meni täysin nuo hypyt ohi ja lähdimme paikaltakin pois jo ennen kilpailuiden  loppumista.

Stephanie oli ystävällinen, vastasi esitettyihin kysymyksiin. Sanoessani hänelle, että ihanaa että vihdoin tulit tänne, tietysti tarkoittaen Suomea, hän sanoi että oli täällä (hallilla) jo eilen, johon sanoin että tarkoitin Suomea. Tuli sitä tietysti kerrottua, että tätä hetkeä on odotettu sieltä 80-luvun puolesta välistä saakka. Ja levykasaan, johon nimmareita pyysin hän kommentoi, että sullahan näyttää olevan koko kokoelma. Ja mikä hienointa,  olin onnekas ja sain hänet vielä taivuteltua yhteiskuvaan, nähtävästi tuolla pitkällä fanituksella oli sitten vaikutusta hänen toimintaansa tai ehkä mä olin niin säälittävä kuvaa anellessani, samapa se sinänsä.

On se vaan hienoa välillä fanittaa, aika harvoin enää näkee sellaisia artisteja tai henkilöitä, joiden uraa tai elämää on seurannut näin pitkään. Ja olen haaveillut kaikista mahdollista Monacon matkoista, koulussa tehnyt Monacosta esitelmiä sun muita. Mutta en koskaan uskonut, että oikeasti tapaan Stephanien. En välttämättä kauheasti fanita tuota prinsessa puolta, mutta kyllä sitä että aikanaan alaikäisenä oli ihanan villi prinsessa, siitä se innostus varmasti lähtikin.

Myöhemmin tuli musiikkiura, joka loppui Michael Jacksonin kanssa levytettyyn kappaleeseen In the Closet, levytykseen jonka tiedoissa Stephanien nimi on Mystery girl.

Kiitos ja näkemiin, vieläkin vähän kädet tärisee ;) Stephanie rules 4eva ;)Teksti: Tiia Santavirta
Kuvat: Antero Alhonen ja Tiia SantavirtaEdit: 19:05 oli pakko hieman muokata virheitä, kun kiireessä kirjoitti ja samalla sääti muita asioita.

Tässä pari linkkiä miten mediat ovat Stephanien vierailun noteeranneet; IS / IL / MTV3.


Voisi tuohon IS:n otsikkoon "Prinsessa Stéphanie kyllästyi kameroihin - marssi ulos uimahallista Helsingissä", että tämä meidän tapaaminen tapahtui juuri tuolloin, kun hän lähti pois tuolta hallin puolelta ja kyseessä ei ollut mitenkään kyllästyminen kuvaajiin. Ja tapaamisemme jälkeen hän palasi seuraamaan kilpailuita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki