29.7.2010

Makupala! Linda Perry: Lonely Girl

Pakko laittaa linkki Linda Perryn (mm. 4 Non Blondes) juuri äsken Twitterissä postittamaan biisiin. Kyseessä hänen kirjoittamansa Lonely Girl kappaleen, jonka alunperin on kirjoittanut P!nkille, jonka kanssa sen on myös äänittänyt Missundaztood levylle vuonna 2001. Hieno kappale. Samalta sivulta löytyy myös muita Lindan "iPhone-biisejä".

Linda Perry tuli tutuksi 90-luvun suosikkibändistä 4 Non Blondes, jonka What Up -kappaletta coveroi mm. P!nk viime viikkoisella keikallaan. Linda on viime aikoina antanut ymmärtää, että olisi kasaamassa bändiä jälleen kasaan, sitä odotellessa.

4 Non Blondesin jälkeen Linda Perry julkaisi muutaman soololevyä, jonka jälkeen on kirjoittanut biisejä muille artisteille, hänen kynästään ovat lähteneet mm. kappale "Beautiful" (Christina Aguilera). Kappaleita hän on kirjoittanut lukuisille artisteille, mm. Skin, Gwen Stefani, P!nk, Courtney Love, Kelly Osbourne, Lisa Marie Presley, Alicia Keys jne.

Kappaleen alussa Linda kertoo miten biisi sai alkunsa. Ja samasta osoitteesta löytyy muut Lindan postittamat iPhone biisit, joita on koko  heinäkuun ajan tasaisin välein lähetellyt.


Lisää kappaleita löydät Lindan sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki