5.7.2010

Hanna Pakarisen kaksi erilaista keikkaa

Hanna Pakarinen on ollut koko tämän vuoden keikkatauolla, mutta muutaman kerran on noussut lauteille tämän tauon aikana. Keväällä aikaisemmin oli jälleen vierailu Tampereen Henry's Pubissa Erik Valkaman vieraana, en edes muista mones kerta tuo oli.. mutta jo useamman vuoden aikana Hanna on vieraillut vähintään kerran vuodessa noissa bileissä ja aina siellä on mahtava meininki.

Tuon huhtikuisen Henkan vierailun jälkeen oli jälleen pari kuukautta hiljaista kunnes kesäkuussa Hannalla oli kolme erilaista vierailua erilaisten kokoonpanojen kanssa. Kesäkuun alussa oli Suomenlinnassa Kaartin Combon ja Patrik Eriksonin kanssa yhteiskeikka ja nyt alla olevat videot ovat viikonlopulta ennen juhannusta.

Perjantaina 18.6. Santahaminan MILjazz -tapahtumassa esiintyivät myös mm. Sami Saari ja Osmo Ikonen. Heidän jälkeensä Hanna nousi lavalle esittäen varsin laajasti erilaista musiikkia 80-luvulta niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin klassikoita, Kirkasta Europeen. Säestäjänä jälleen Kaartin Combo.Lauantaina 19.6. Hanna esiintyi oman bändinsä kitaristi Jaakko Kääriäisen kanssa Finnair Stadiumilla Karjalaisten laulujuhlat -tapahtumassa, jossa biisivalinnat liittyivät Hannan kotiseuduille ja setin lopetti Leave Me Alone eli vähän tuli myös omaa tuontantoa tuolla minikeikalla.Varsin mukava näin pitkällä keikkatauolla päästä nauttimaan Hannan esiintymisistä. Olen aina pitänyt siitä, että artisti esittää monipuolisesti kaikenlaista musiikkia, tarkoitan että tehdessään cover-keikkoja ym. spessuja juttuja niin musiikkivalinnat ovat laidasta laitaan. Mutta kieltämättä, kyllä sitä niin mielellään näkisi Hanna pian taas omilla keikoilla oman bändinsä kanssa, ikävä on. Kai tässä pitää vaan malttaa odottaa ja antaa toisen jatkaa keikkataukoa ihan rauhassa.Teksti ja kuvat: Tiia Santavirta

2 kommenttia:

  1. Hyvä Hanna! I love u! Tiia, todella hienot sivut =)

    VastaaPoista
  2. Voi jospa oisin saanut olla mukana, makeeta. Kovasti odottelen jo uutta Hanna levyä.
    Hauskaa kesää
    T piipero

    VastaaPoista

Palkki

Palkki