16.7.2010

P!nkin eilinen Saksan konsertti päättyi onnettomuuteen

Eilen illalla huomasin Twitterissä, että P!nk oli päivittänyt sinne tiedon, että voi hyvin, mutta on juuri sillä hetkellä ambulanssissa. Siihen aikaan ei vielä tapahtumista pahemmin ollut tietoa eikä videoita, joita nyt löytyy Youtubesta ainakin muutamia.



P!nkin eilisellä konsertissa Saksassa hänen ohjelmanumeroon kuuluu esittää kappale So What yleisön yläpuolella vaijereiden varassa. Eilinen ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan ja P!nkin lähtö lavalta vaijereiden varaan yläilmoihin oli lähinnä suora syöksy vauhdilla päin yleisön ja lavan välillä ollutta turva-aitaa.



P!nk myöhemmin ilmoitti Twitterissä ettei hänellä ole mitään hätää, ei vettä keuhkoissa eikä luita murtunut, mutta tietysti paikat ovat arkana. P!nkin mies vitsaili kaiken jälkeen, että rauta-aita 1 - P!nk 0, johon P!nk vastasi kyllä voittaneensa aidan.. ja " made that barricade my b*tch!!!".

Kiertueella mukana olevan Butch Walker & The Black Widowsin Butch ilmoitti juuri, että P!nk voi hyvin ja tänään kiertue jatkuu normaalisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki