22.7.2010

P!nk pikavisiitti Suomessa kesti 20 tuntia

Huh huh, olipa upea keikka tänään P!nkillä Kaisaniemen puistossa. Keikasta enemmän juttua myöhemmin ja lisäksi joitakin pokkarikuvia laitetaan juttua värittämään, valitettavasti emme saaneet kuvauslupaa keikalle, joten kuvat ei ole ammattitasoa (en tiedä onko sitten silloinkaan, kun kuvataan ammattikalustolla, heh). Yritin pummia kuvauslupaa vielä bändiltä ja kiertuemanageriltakin, mutta ei pienintäkään toivoa. Ehkä kuvaavaa on, että rumpali Mark Schulman ei saanut ammattivalokuvaaja ystäväänsä kuvaamaan keikkaa eli tiukkaa on.
 

P!nk seurueineen lähti Suomesta tänään heti keikan jälkeen, kone oli ilmassa jo heti 23 jälkeen, joten kokonaisaika tälle Suomen vierailulle oli vain 20 tuntia. Huomenna heillä on vapaapäivä ja perjantaina sitten kiertue jatkuu Göteborgissa.

Meillä oli tänään hieno mahdollisuus jututtaa P!nkin kiertueperheen jäseniä aurinkoisella lounaalla hotelli Kämpissa. Videohaastattelussa aivan ihastuttavat P!nkin basisti Eva Gardner ja rumpali Mark Schulman, jotka juttelivat pitkään kanssamme niin musiikkibisneksestä kuin työskentelystään P!nk kanssa ja kävimme mm. läpi miltä tuo Saksassa tapahtunut P!nkin onnettomuus oli näyttänyt lavalta katsottuna, kuka riensi ensimmäisenä apuun jne.

Myöhemmin lisää, nyt on pakko hieman sulatella. P!nkin keikka todella kruunasi tämän kesän. I <3 P!nk! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki