29.7.2010

Antti Tuiskulta uutta musiikkia

Antti Tuisku julkaisee uuden levyn lokakuussa. Tulevana sunnuntaina saa ensiesityksen levyn ensimmäinen single "Atlantti" Pitkä kuuma kesä -ohjelmassa 1.8. Lokakuussa julkaistava levy on Antin seitsemäs levy eli keskimäärin mieheltä on tullut levy per vuosi Idolsin jälkeen.

Tulevaa levyä ovat Antin kanssa olleet työstämässä Kalle Lindroth (Smak), Antti Riihimäki ja Samuli Sirviö (Calf). Antti kertoo kotisivuillaan "Tuntuu, että olen vihdoin löytänyt ryhmän, jotka lukevat ajatuksiani täysin. Viime levyn pohdiskelevasta maailmasta on ollut todella innoittavaa hypätä tanssillisempaan ja iloisempaan suuntaan, unohtamatta tekstien ja omien syvimpien ajatusten tärkeyttä."

1.8. Pitkä kuuma kesä, MTV3 klo 19:30. Ohjelmassa Antin lisäksi esiintyvät Lenni-Kalle Taipale yhtyeineen, Maija Vilkkumaa sekä Reckless Love -yhtye. Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Satu Tuomisto. Ohjelma uusitaan seuraavana päivänä eli maanantaina ko 16:25.

Antti keikoilla;
30.07. Turku, DBTL (S) 
31.07. Valkeakoski, Työväen musiikkitapahtuma (S)
05.08. Oulu, Suurmessut klo.14.00 ja 17.00 (-S-)
06.08. Pyhä, Unplugged tapahtuma

1 kommentti:

  1. Ihanaaa<3 :) Kyllä Antti vaan jaksaa! Itse harmittaa ihan pirusti, itkeäkin tekis mieli kun ei ole kyytiä tuonne Pitkä kuuma kesään :(( HALUUN SINNE! Ja ei ole tällä kertaa varaa maksaa juna matkaa :( !

    VastaaPoista

Palkki

Palkki