26.7.2010

Ozzy Osbournen konserttiliput myyntiin ensi maanantaina

Huikean yleisömäärän pari viikkoa sitten Ruisrockissa kerännyt Ozzy Osbourne palaa syksyllä Suomeen. Heavylegenda saapuu esiintymään Helsingin Hartwall Areenalle torstaina 9. syyskuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 2. elokuuta Lippupisteessä ja Tiketissä.

Synkeää teatraalisuutta rakastavan pimeyden prinssin sooloura on ollut massiivisen menestyksekäs: levyjä on myyty jo yli sata miljoonaa mm. kappaleiden ”Dreamer” ja ”Mama, I’m Coming Home” siivittämänä. Julkisuutta on lisännyt hulvaton The Osbournes -sarja, joka nosti Ozzyn maailman tunnetuimpien tv-kasvojen joukkoon. Alun perin Ozzy Osbourne tuli tunnetuksi 70-luvulla metallimusiikin peruskallion, Black Sabbathin, epäsovinnaisena laulusolistina. Nykyisin Ozzy Osbourne esittää keikoillaan materiaalia niin Black Sabbathin ajoilta kuin omilta sooloalbumeiltaan, 80-luvulta nykypäivään.

Kesäkuussa Ozzy julkaisi kymmenennen studioalbuminsa ”Scream”. Levyn ensimmäinen single ”Let Me Hear You Scream” on soinut suositun CSI:NY-tv-sarjan lisäksi radioissa ympäri maailmaa. Mies on itse tuottanut ja suurimmalta osalta myös säveltänyt levyn yhdessä Kevin Churkon kanssa, jonka kanssa yhteistyö toimi myös edellisellä pitkäsoitolla ”Black Rain” (2007). Albumilla on myös mukana uusi kitaristi Gus G. Lisäksi miehen omaelämänkerta ”I Am Ozzy” on julkaistu tänä vuonna ja hän on ehtinyt myös mukaan Slashin sooloalbumille ”Crucify The Dead” -biisiin.

KONSERTTI:
To 9.9.2010 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30, show n. klo 20

LIPUT:
59 / 54 euroa + mahd. toimituskulut
Myyntiin ma 2.8.2010 klo 9 
Lippupiste: puhelinpalvelussa 0600 900 900 (1,75e/min + pvm) ja http://www.lippu.fi
Tiketti:  puhelinpalussa 0600-1-1616 (1,50 euroa/min +pvm) ja netistä http://www.tiketti.fi

Lähde: Live Nation -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki