2.9.2010

Uusia kiinnityksiä Elämä lapselle -konsertin esiintyjäkaartiin

Englantilainen laulaja/lauluntekijä Eliza Doolittle on mukana Lastenklinikoiden Kummien Elämä Lapselle -konsertissa Hartwall Areenalla 15.9.2010. Kyseessä on Doolittlen ensimmäinen esiintyminen Suomessa. Doolittlen tänä vuonna julkaisema debyyttialbumi, Eliza Doolittle, starttasi brittilistan kolmannella sijalla ja Irlannissakin se ylsi kymmenen joukkoon. Briteissä albumimyynti on ollut jopa niin vauhdikasta, että levy on pysytellyt Top 10:ssä peräti 7 viikkoa putkeen ja ylittänyt kultalevyyn oikeuttavat myyntirajat. Levyn sinkkulohkaisut Pack Up sekä Skinny Genes ovat jyllänneet niin radioaalloilla kuin myyntilistoillakin.  Eliza Doolittle -albumi julkaistaan Suomessa syyskuun 13. eli pari päivää ennen Elämä Lapselle -konserttia.

Suomen suurin hyväntekeväisyyskonsertti, Elämä Lapselle, soi Hartwall Areenalla keskiviikkona 15.9. kello 19–22. Konsertti esitetään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla kello 20–22. Uusinta konsertista on katsottavissa samalla kanavalla torstaina 16.9. kello 14.45 alkaen. Konserttia juontaa parivaljakko Heikki Paasonen ja Susanna Laine. Elämä Lapselle: Kurkistus kulisseihin -lisälähetys esitetään MTV3:lla sunnuntaina 19.9. kello 21–22. Ohjelmaa isännöi Janne Kataja.

Elämä Lapselle -konsertissa esiintyvät tänä vuonna mm. Apocalyptica, Antti Tuisku, Jenni Vartiainen, Eliza Doolittle, Laura Närhi, Cheek, Irina, Happoradio, Reckless Love, Hanna Pakarinen, Samuli Edelmann, Jippu, Puhuva Kone sekä Koop Arponen.

Liput Lippupisteestä 29/45 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki