26.9.2010

Cascada @ Circus, Helsinki 17.9.2010

Cascada esiintyi ensimmäistä kertaa Suomessa lauantaina 17. syyskuuta Helsingin The Circuksessa.

Show alkoi kahden miestanssijan rynnätessä lavalle innostamaan yleisöä päätähteä Cascadaa varten. Natalie esiintyi taustanauhan kanssa ilman kahden DJn tukea, jotka muodostavat kyseisen poppoon.

Yleisö oli ilmiselvästi liekeissä Cascadan musiikista ja Cascada tuntui aistivan sen. Hän kiitteli moneen otteeseen faneja paikalle saapumisesta ja oli iloinen Suomen ensimmäisestä keikastaan.

Kappaleen Everytime We Touch alussa Cascada puhutteli yleisöä ja haastoi heidät laulamaan mukana. Kappale alkoi acappella tyylisesti Cascadan ja yleisön kaksinlauluna. Biitin tullessa mukaan yleisö oli jo aivan täpinöissä.

Cascadan showta verestävät tanssijamiehet tekivät esityksestä aistikkaan. Koruton lava syttyi tuleen Cascadan ja heidän energisistä tanssikuvioistaan.

Keikan loppuvaiheessa vaaleahiuksinen naispuoleinen fani ilmestyi lavalle jammailemaan. Ennen kun hänet saatettiin lavalta pois, ehti hän tanssia lavalla noin puolisen minuutia taustatanssijoiden kanssa. Ihmeellisintä asiassa oli, että turvamiehet eivät reagoineet asiaan, ennen kuin toinen tanssijoista viittoi turvamiestä poistamaan tytön esityksen tieltä.

Konsertissa kuultiin kaikki suurimmat hitit kuten Every Time We Touch, Evacuate The Dancefloor ja Pyromania. Vanhempaa tuotantoaan Cascada esitti kolmesta kappaleesta koostuvana sikermänä, jossa oli mm. Miracle.

Olimme positiivisesti vaikuttuneita Cascadan äänenkäytöstä konsertissa ja hänen vahva äänensä tulkitsi kappaleet livenä yhtä vakuuttavasti kuin albumeillaan.

Lyhyeltä tuntuva setti jätti kuitenkin Cascada-fanit haluamaan lisää ja yleisöstä kuului myös äänekästä buuausta, kun ilmoitettiin, ettei Cascada palaa enää lavalle Encoren jälkeen. Setti kesti noin 40 minuuuttia.

Teksti & kuvat: Ani&Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki