28.9.2010

Sami Pitkämö on Idolsin uusi tuomari!

Menestysohjelma Idols palaa keväällä 2011 MTV3-kanavalle. Haku ohjelmaan alkaa nyt! Idolsin juontavat Niina Herala ja Heikki Paasonen. Tuomareina nähdään Nina Tapio, Jone Nikula ja Sami Pitkämö.

Ensi keväänä alkaa Idolsin viides tuotantokausi. Idolsin uusi juontajapari on toisilleen entuudestaan jo varsin tuttu.

Kaikkien Idols-kausien juontajakonkari Heikki Paasonen saa rinnalleen naisen, joka pisti Heikin pään pyörälle - ainakin leikkimielisesti - MTV3:n suositussa lauantai-illan Huumassa: Niina Heralan.
Tuomarikolmikko koostuu kahdesta tutusta kasvosta, Nina Tapiosta ja Jone Nikulasta, joilla on enemmän kuin tarpeeksi taustaa, kokemusta ja näkemystä lähteä etsimään uutta idolia.

Ninan ja Jonen rinnalle uutta näkökulmaa ja rautaista musiikillista ammattilaisuutta tuo tuomariston uusi jäsen, musiikillinen monitaituri  Sami Pitkämö.

Sami Pitkämö (s.1973) on pohjalainen musiikin monitaituri. Hän on muusikko, laulaja, lauluntekijä, sovittaja, kapellimestari ja tuottaja.

Sami on soittanut muun muassa yhtyeissä Riemukupla, UMO, Hemma Beast, Jean S., Sami Saari, Lenni-Kalle Taipale & SVY ja Boston Promenade. Samin ura otti harppauksen eteenpäin vuonna 2000, jolloin hän esiintyi kaikkien aikojen ensimmäisenä solistina tasavallan presidentin järjestämissä Linnan juhlissa.

Vuonna 2006 hän debytoi MTV3:n televisiosarja Nevadan kapellimestarina.  Sittemmin hänen johtamansa Sami Pitkämön orkesteri on toiminut MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yhtyeenä ohjelman jokaisella tuotantokaudella.

Samin ensimmäinen soololevy "Lauluja rakkaudesta ja vähän muustakin" ilmestyi vuonna 2008. Samana vuonna hänet valittiin Pori Jazzin vuoden taiteilijaksi ja esikoislevy poiki Emma-ehdokkuuden.

Hanna Pakarinen esittää Sami Pitkämön Onnellinen blues -kappaleen, Ira Kaspin ja Peter Engbergin Join the Club -illassa 2009.

Tuottajana Sami on kunnostautunut mm. Jean S. yhtyeen riveissä sekä Jari Sillanpään ”Kuin elokuvissa” -levyllä, joka sisälsi uusia sovituksia tunnetuista valkokangassävelmistä.

Lähde: MTV3 -tiedote
Sami Pitkämön kuva Maarit Kytöharju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki