7.9.2010

Electro-popin uusi tähti Natalia Kills lämmittelee Kelistä Helsingissä

Bloggari Perez Hiltonin ylistämä, Lady Gagan manttelinperijäksi povattu brittiläinen electro-poppari Natalia Kills on vahvistanut esiintymisensä Kelisin ”The All Hearts Tourin” Helsingin keikan lämmittelijänä. Helsingin The Circuksessa perjantaina 15. lokakuuta toteutuvassa elektronisen musiikin huippuillassa esiintyy myös maamme tämän hetkin kuumin duo Villa Nah sekä joukko eturivin dj:tä. Konsertin liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupalvelussa.

Natalia Kills –nimen takaa löytyy näyttelijänä aluksi tutuksi tullut laulaja-lauluntekijä Natalia Cappuccini, joka julkaisi debyyttisinglensä "Don't Play Nice" vuonna 2005 taiteilijanimellä Verbz. Toukokuussa 2008 tuottaja will.i.am löysi artistin, kun kohubloggari Perez Hilton ja MySpace hehkuttivat naisen "Shopaholic" ja "Swaggeriffic" –kappaleita. Artistinimi muuttui Natalia Killsiksi ja ”Perfectionist”- debyyttialbumin on kaavailtu ilmestyvän ensi talvena. Jo levyn ensisingle ”Mirrors” enteilee poptaivaalle uutta huipputähteä, jonka luovuus ei rajoitu vain musiikintekoon, ja joka osaa markkinoinnin salat: Naisen tuottama ja osin käsikirjoittama, ”Love Kills xx” –minisarja, jonka soundtrackina ”Perfectionist”-levyn musiikki toimii, on nähtävissä Cherrytree Recordsin nettisivuilla.

The Circuksessa illan päätähti Kelis teki läpimurtonsa vuonna 1999 suositun ”Caught Out There” -hittinsä ja The Neptunesin tuottaman debyyttialbuminsa ”Kaleidoscope” myötä. Kolmannelta albumilta poimittu ”Milkshake”-single vauhditti Kelisin suosiota ja biisistä tuli yksi 2000-luvun suurimmista hiteistä. The New York Times on kehunut Kelisin tuoreinta albumia ”Flesh Tone” yhdeksi hänen vahvimmista levytyksistään. Levyn singlet ”Acapella” ja ”4th Of July (Fireworks)” ovat olleet täsmähittejä tanssilattioilla ympäri maailmaa ja nousseet mm. Billboardin Dance/Club Play Songs -listan kärkeen. NME totesi levystä yksinkertaisesti, että ”Kelis. Genious. Pop Auteur. Credible diva. Welcome back.”

www.iamkelis.com
www.nataliakills.com

KONSERTTI:
Pe 15.10.2010 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18.

LIPUT:

29,20 euroa + mahd. toimituskulut

Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,83 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (5,99 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi.

Lähde: Live Nation -tiedote
Kuva: Tim Fahlbusch / Natalia Kills MySpace www.myspace.com/nataliakills

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki