21.9.2010

TV! Mr. Lordi pelkää kummitusjunaaMr. Lordi puhuu menestyksen huumasta ja nopeasta pudotuksesta levymyynnin hännille.  Hurjan naamion takanakin Mr. Lordi pelkää edelleen kummitusjunaa. Lordi ja 45 minuuttia keskiviikkona 22.9. klo 20 MTV3:lla.

- Mie pelkään yhä Linnanmäen kummitusjunassa, tunnustaa Mr. Lordi Tomi Putaansuu uuden naamionsa takaa. Säikähän ihan mahottomasti, kun jostain kulman takaa pomppaa joku luuranko.

Silti Putaansuu on rakastanut kauhujuttuja ja hirviöitä pikkupojasta saakka. Ja uuden levyn promokuvissa Mr. Lordi pukeutuu sananmukaisesti käärmeisiin. Avustaja asettelee pari boaa hänen hartioilleen ja käsivarsilleen. Käärme luikertelee hänen hiuksiinsa.

- Ei tuo oo mittään. Ne on rauhallisia otuksia, jotka ei tee yllätyshyökkäyksiä. Mut säikyttely pimeässä on kamalaa.

Lordi-yhtyeen viides levy on valmistunut. Vuosikymmenen matka rockbisneksessä on ollut suurta menestystä - ja rankkaa taistelua suosion eteen. Euroviisujen jälkeen ilmestynyt levy myi huimasti - ja sitten tuli taas pudotus.

- Mediapeli on kovaa, huokaa Lordi Putaansuu. Media nostaa ja hehkuttaa ja sitten, kun myynti putoaa, haukutaan.  Mut myö bändissä on aina tiijetty, miten tää homma menee. Myö ollaan oltu aina ite tyytyväisiä tekemisiimme. Ja se on tärkeintä.
Lappia ja Rovaniemen juuriaan yhä rakastava Putaansuu puhuu vuolaasti elämästään Lordina, peittelemättömällä kotiseudun murteellaan. MTV3:n 45 minuuttia-ohjelmassa tavataan myös yhtyeen kosketinsoittaja Awa, eli Leena Peisa.

- On tämä sovinistinen ala, hän tunnustaa. Mutta olen yhä rakastunut tähän bändiin - sitä vastoin rikastunut en ole.

45 minuuttia keskiviikkona 22.9. klo 20 MTV3:lla.

Tiedot: MTV3
Kuvat: Petri Haggren

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki