9.9.2010

Upea Marit Bergman soolona Korjaamolla lokakuussa

Kotimaassaan Ruotsissa supersuosioon noussut muusikko Marit Bergman ihastuttaa Helsingissä Korjaamolla perjantaina 15. lokakuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin huomenna perjantaina 10. syyskuuta Lippupisteessä ja Tiketissä.

Pian suomalaisille musiikin ystävillä tarjotaan harvinaista herkkua kun Ruotsin yksi suosituimmista laulaja-lauluntekijöistä Marit Bergman esiintyy Helsingissä. Marit on esiintynyt Suomessa vain kolme kertaa ennen lokakuun konserttiaan. Erityislaatuisen konsertista tekee myös se, että Marit esiintyy soolona säestäen itseään flyygelillä.

Marit Bergmanin ura käynnistyi jo 1990-luvulla punkbändi Candysuckissa. Vuonna 2002 hän julkaisi ensimmäisen soloabluminsa ”3.00 AM Serenades” ja pääsi välittömästi ruotsalaisten musiikkikriitikoiden lemmikiksi. Seuraava pitkäsoitto ”Baby Dry Your Eye” oli Marit Bergmanin lopullinen läpimurto kansan sydämiin, albumi oli sekä arvostelu- että myyntimenestys. Albumin upeasti sovitetut kappaleet toivat artistille viisi Grammis-ehdokkuutta ja voitot sarjoissa Vuoden naisartisti ja Vuoden säveltäjä. Maritin tuorein levy on viime vuonna ilmestynyt ”The Tear Collector”

Ruotsissa Marit Bergmania arvostetaan suuresti sekä muusikkona että tyyli-ikonina, soolouransa varrella hän on konsertoinut mm. Espanjassa, Italiassa, Saksassa, Ranskassa, Norjassa, Puolassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Hän esiintyi Suomessa viimeksi vuonna 2007.

KONSERTTI

Pe 15.10.2010 Korjaamon Vaunusali, Helsinki
ovet klo 21, showtime n. klo 22
K-18

LIPUT

22,50 / 25 euroa + mahd. toimituskulut

Myyntiin perjantaina 10.9. klo 9.00 Lippupisteen myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600 900 900 (1,76 €/min + pvm) ja netissä www.lippu.fi sekä Tiketin myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-1-1616 (1,50 €/min + pvm) ja netissä www.tiketti.fi

Lähde: Live Nation -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki