10.9.2010

Pendulum livenä Suomen suurimmassa rave-tapahtumassa Kaapelitehtaalla

Kaksi rekkaa, parikymmentä henkeä, massiivinen tuotanto, iso joukko kotimaisen konemusan ykkösnimiä sekä Pendulum ensimmäistä kertaa Helsingissä; tässä resepti Suomen kaikkien aikojen suurimman rave-tapahtuman järjestämiseen. Samalla hyvin monen suomalaisen musafanin rukouksiin vastataan kun tämän hetken kovin livebändi, brittien albumilistan ykkösenä keikkunut Pendulum saapuu Kaapelitehtaalle lauantaina 18. joulukuuta. Megatapahtuman liput tulevat myyntiin keskiviikkona 15. syyskuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Kohuttu Pendulum on tämän hetken menestynein elektronisen musiikin artisti. Maailmalla suurimpien festareiden pääesiintyjänä soittavalta bändiltä äskettäin ilmestynyt kolmas pitkäsoitto kiilasi välittömästi brittien albumilistan ykköseksi ja oli arvostelumenestys niin median kuin yleisön keskuudessa. Albumia pidetään bändin toistaiseksi parhaana. Suomessa Pendulum on esiintynyt kuusi kertaa dj-vetoisena klubikokoonpanona. Näillä keikoilla bändi on luonut täällä vankan ja uskollisen kannattajakunnan ja onkin nyt Pohjoismaissa suosituin juuri Suomessa. Kesällä bändi esiintyi ensimmäistä kertaa livekokoonpanollaan Provinssirockissa. Keikka oli YleX:n järjestämän “Kesän paras livekeikka” –äänestyksen voittaja jättäen taakseen rockin suurnimet kuten Green Dayn, Musen ja Faith No Moren.

Pendulumin ohella Kaapelitehtaalla esiintyy on iso lista kotimaisia esiintyjiä ja vielä julkaisematon ulkomainen lämmittelijä.

Pendulum (AUS)
& supportit

KEIKKA:
la 18.12.2010 Kaapelitehdas, Helsinki
Ovet 19.30, ensimmäinen esiintyjä n. klo 20
Ikäraja 18 vuotta

LIPUT
38 € + mahd. toimituskulut
Myyntiin ke 15.9. klo 9 Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) ja netistä sekä lisäksi Cybershopista. 

Lähde: Live Nation -tiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki