5.9.2010

Chisu & Anna Puu @ Huvila-teltta, Helsinki 4.9.2010

Chisu ja Anna Puu aiheuttivat musiikillisen orgasmin

Chisu
ja Anna Puu täyttivät Helsingin Huvila-teltan kahtena peräkkäisenä iltana. Tämä ei ole ihme, sillä nämä kaksi tämän hetken kuuminta naispopparia tietävät tasan tarkkaan mitä tekevät. Lauantainen keikka oli jotain aivan käsittämätöntä.

Ensimmäisenä lavan valloittaa Chisu. Keikka alkaa Vapaa ja yksin -albumin Lähtö-nimisen avausraidan instrumentaaliversiolla. Tämän jälkeen setti todellisesti alkaa ja ilmoille kajahtaa Miehistä viis -kappaleen alkusävelet, jonka aikana upea Chisu astelee lavalle ja otta yleisön vastaan hurraavien huutojen saattelemana.

Muutaman kappaleen jälkeen istumapaikat saivat jäädä ja ihmiset alkoivat siirtyä seisomaan lavan eteen. Omasta mielestäni kaikki keikat toimivat paremmin ilman istumapaikkoja ja tämän vuoksi lavan eteen päästyä fiilis kasvoi entisestään.

Chisu on kaikin puolin hieno artisti. Laulaja näyttää hyvältä, kuulostaa hienolta ja antaa yleisön edessä kaikkensa. Chisun live-esiintyminen tuo kappaleihin hyvää muutosta. Itse pidän erityisesti siitä, kun Chisu karjuu joissain kappaleissa.

Chisun settilista oli hyvä ja se koostui pääosin uuden albumin kappaleista, mutta oli hienoa huomata, ettei vanhoja biisejä oltu unohdettu. Encorena kuultiin Chisun versio Kellä kulta, sillä onni -kappaleesta.

Chisun keikan jälkeen fiilis oli todella hyvä ja energinen. Ennen keikkaa vaivanneesta väsyneestä fiiliksestä ei ollut enää tietoakaan. Chisun keikan loputtua alkoi puolen tunnin tauko, jonka aikana ehti hyvin käydä ostamassa parit juomat ja valmistautua Anna Puun keikkaan.

Anna Puu aloittaa oman keikkansa Sahara-albumin rauhallisella nimikkobiisillä. Viimeisillään raskaana oleva laulaja näyttää kauniilta ja onnelliselta. Mielestäni raskaus sopii Anna Puulle ja näin itsekkäästi ajatellen onkin harmi, että Anna jää melko pitkälle tauolle ensi kuussa.

Chisun tavoin Anna Puukin oli täydellisessä vireessä. Anna on myös erittäin taitava laulaja ja tuntuu olevan lavalla kuin kotonaan. Annan välipuheet olivat tutun annamaisia. Anna milloin omasta vaaleasta parrastaan ja milloin vitsaillen raskaudestaan. Anna esiintyi ilman kenkiä, koska ei omien sanojensa mukaan enää mahtunut niihin.

Annan keikan alkaessa ihmiset olivat ymmärtäneen Chisun keikan esimerkistä jättää istumapaikat ja siirtyä lavan eteen. Annan keikan setti oli omasta mielestäni laadittu melko tasaisesti kummankin albumin kappaleista. Itselleni Annan keikan kohokohtia olivat Linnuton Puu, Onnen viipaleet ja Sinä olet minä -kappaleet. Onneksi kaikki kolme oli mahdutettu lauantain settiin.

Anna Puun encore oli melko mielenkiintoinen, sillä Annan ja hänen taustabändinsä lisäksi lavalle nousi Chisu bändeineen. Kokoonpanot esittivät yhdessä Annan debyyttialbumilta Melankolian riemut -kappaleen ja toisena kappaleena Chisun Yhdessä-nimisen kappaleen. Kaksikon yhteinen esiintyminen oli loistava tapa lopettaa jo valmiiksi loistava ilta.

Kaiken kaikkiaan illasta jäi älyttömän hyvä fiilis ja illan keikat olivatkin parhaat pitkään aikaan. Haluankin kiittää Chisua ja Anna Puuta siitä suuresta musiikillisesta orgasmista, jonka he onnistuivat lauantain musisoinnilla aiheuttamaan. Valitettavasti keikalla oli todella tarkka valvonta kuvauskiellon vuoksi, joten kuvia ei tällä kertaa ole.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Chisu / Warner Music ja Anna Puu / Emilia Ikäheimo

1 kommentti:

  1. Iso kiits arviosta :) musiikillinen orgasmi jäänee privaatiksi elämykseksi :D

    VastaaPoista

Palkki

Palkki