7.11.2013

Art On Ice tuo Suomeen Loreenin ja Hurtsin!

Kaksi kaveria joiden lauluja lauletaan ympäri maailman, aikamme intohimoisin klassinen pianisti, Sotshin tähdet, Stéphane Lambiel, hiljaiset juontajat, ja arvoituksellinen pop-laulaja Ruotsista – uusi Art on Ice ohjelma on tyrmäävän upea.

 
Vain muutama vuosi sitten Adam Anderson työskenteli vielä maitokuskina ja Theo Hutchcraft puutarhurina hautausmaalla. Samaan aikaan nämä kaksi englantilaista perustivat yhtyeen nimeltä Hurts. Theo on laulaja ja Adam soittaa kitaraa ja kosketinsoittimia. Tämän elegantin ja arvoituksellisen Manchesterilaisen duon musiikki on melodista ja helposti lähestyttävää elektropoppia. Laulut ovat joskus dramaattisen synkkiä ja toisinaan niissä on loputonta toivoa. Albumit “Happiness” (2010) ja “Exile” (2013) saavuttivat maailmanlaajuista menestystä ja heidän tunnetuimmat laulunsa “Wonderful Life”, “Stay” ja “Miracle” soivat ympäri maailman.

26-vuotias georgialainen pianisti Khatia Buniatishvili esiintyi ensimmäisen kerran 6-vuotiaana. Jo 21-vuotiaana hän debytoi legendaarisessa Carnegie Hall:issa. Khatia on tunnettu Chopin tulkinnoistaan. Sekä vuoden 2012 Euroviisujen voittaja Loreen esiintyy showssa.

Loreen voitti vuonna 2012 Eurovision laulukilpailun kultaisella äänellään ja mystisellä laulullaan “Euphoria”. Laulu oli monen maan soittolistojen kärjessä pitkään. Tämä kaunis ruotsalaisartisti säväyttää persoonallisuudellaan ja omintakeisuudellaan. Nainen, joka kulkee omia polkujaan.

Sveitsiläinen pantomiimiryhmä Mummenschanz hauskuuttaa jättikäsillään ja äänettömällä juontamisellaan.

Art on Ice -kiertue on myydyimpiä areenatapahtumia maailmassa ja saavutti yhteensä yli 90.000 katsojaa Sveitsissä ja Pohjoismaissa vuonna 2013. Art on Ice on paljon enemmän kuin taitoluistelugaala. Tässä spektaakkelissa esiintyvät huippuartistit joiden musiikkiin maailman parhaat taitoluistelijat sovittavat upeat ohjelmansa.

Vuoden 2014 shown tähtiä Helsingissä ovat mm. Stéphane Lambiel, Tatiana Volosozhar & Maxim Trankov, Kurt Browning, Joannie Rochette, Aliona Savchenko & Robin Szolkowy, Nathalie Péchalat & Fabian Bourzat ja Sarah Meier. Tatiana Volosozhar & Maxim Trankov, Aliona Savchenko & Robin Szolkowy sekä Nathalie Péchalat & Fabian Bourzat kuuluvat Sotshin Olympialaisten voittaja-ehdokkaisiin. Suomalainen muodostelmaluistelun maailmanmestarijoukkue, Team Unique, esiintyy myös Helsingin showssa.

Art on Ice 2014 kiertue:

Zurich, Hallenstadion, 27.2 – 2.3. 2014,
Lausanne, Patinoire de Malley, 4.-5.3.2014,
Davos, Vaillant Arena, 7.-8.3.2014,
Helsinki, Hartwall Areena, 11.3.2014,
Stockholm, Ericsson Globe Arena, 13.3.2014

Art On Ice –kiertue on myydyimpiä areenatapahtumia maailmassa ja saavutti yhteensä yli 90.000 katsojaa Sveitsissä ja Pohjoismaissa vuonna 2013.

Tule nauttimaan ainutlaatuisesta jääspektaakkelista! Parhaat paikat myynnissä nyt!

Liput Lippupisteestä: www.lippu.fi
Alakatsomo 95€, lapset 5-16v. 45€ + mahdolliset palvelu- ja toimitusmaksut

VIP-paketit: Infront Finland Oy, p. 09-424 711 00, myynti@infrontsports.com

www.artonice.com

Facebook:www.facebook.com/artonice

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki