20.11.2013

Uusia nimiä Metal All Stars –jättikonserttiin! – Kolmituntinen megashow Hartwall Areenassa huhtikuussa!

Suomeen huhtikuussa saapuvan kaikkien aikojen massiivisimman metallimusiikin konsertin esiintyjälista on saanut uusia vahvistuksia. Tämän yli kolmituntisen Metal All Stars –kiertueen tuoreimpia kiinnityksiä ovat Black Label Societyn ja Ozzy Osbournen kitaristi Zakk Wylde, laulaja Kobra Paige (Gene Simmons Records’ Kobra and the Lotus) sekä lukuisten metallitähtien taustalta löytyvä studiovelho ja kitaristi Jesse Billson (Level Zero).

Metal All Stars –megakonsertti saapuu Hartwall Areenaan Helsingissä sunnuntaina 6. huhtikuuta mukanaan lähes 20 metallimusiikin legendaa maailman suosituimmista heavy-yhtyeistä. Metal All Stars –konsertin liput maksavat 59-99 euroa + toimituskulut, ja ne ovat jo myynnissä Lippupisteessä.

Metal All Stars –konsertin toistaiseksi varmistuneet artistit ovat: Laulajat Phill Anselmo (Pantera, Down), Joey Belladonna (Anthrax), Udo Dirkschneider (Accept, U.D.O.), Cronos (Venom), Max Cavalera (Sepultura, Soulfy), Brian Fair (Shadows Fall), Kobra Paige (Kobra and the Lotus), kitaristit Zakk Wylde (Black Label Societyn ja Ozzy Osbourne), Jon Donais (Anthrax), Jasin Todd (Shinedown), Ross The Boss (Manowar), Jesse Billson (Level Zero), basistit Rob ”Blasko” Nicholson (Ozzy Osbourne), Matt Bachard (Shadows Fall) sekä rumpalit Nick Menza (Megadeth), Aaron Rossi (Ministry, Prong) ja Elias Bones (Dead by Sunrise). Lisäksi konserttiin on tulossa muitakin hevikuninkaita, joiden nimet varmistuvat lähiaikoina.

Metal All Stars on ennennäkemätön show, jollaista ei aiemmin ole konserttilavoilla koettu. Metallimusiikin ikonit ja todelliset virtuoosien virtuoosit ovat päättäneet yhdistää voimansa muutaman viikon Euroopan-kiertueen ajaksi. Luvassa on näiden legendaaristen hahmojen parhaita biisejä ja parhaita tulkintoja yli kolmituntisessa spektaakkelissa. Lavalla ei nähdä erillistä housebändiä vaan estradilla ovat kokoajan vain konsertin tähdet vaihtelevissa erikoiskokoonpanoissa.

Jokainen Metal All Stars –konsertin tähti on legenda omalla sarallaan, ja he ovat nostaneet heavy-musiikin siihen asemaan, jossa se nyt on ympäri maailman. Lavalla nähtävä artistikaarti on voittanut yli 15 Grammy-palkintoa, ja moni heidän yhtyeistään on nostettu The Rock and Roll Hall of Fameen. He ovat valloittaneet listojen ykkössijoja vuosien ajan ja myyneet kymmeniä platina- ja kultalevyjä. Mutta ennen kaikkea nämä Metal All Stars –kiertueen legendat ovat opettaneet yleisönsä rakastamaan metallimusiikkia.

Konsertissa jokainen lavalle nouseva legenda esittää edustamiensa yhtyeiden parhaita biisejä taustallaan yksi voimallisimmista metallimusiikin yhtyeistä, jota lavalla on koskaan nähty.

Kiertue internetissä:

https://www.facebook.com/pages/Metal-All-Stars-Helsingiss%C3%A4-642014/564215610312258

www.metalallstars.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki