22.11.2013

Black Sabbath – yhtyeen kitaristin tytär Toni Marie Iommi teki levytyssopimuksen Suomeen


Toni Marie Iommin, 30, tarina on mielenkiintoinen ja kiehtova. Black Sabbath -yhtyeen kitaristin Tony Iommin tytär Toni Marie Iommi on kasvanut Kaliforniassa ja Birminghamissa. Suomeen hän päätyi kuusi vuotta sitten rakkauden perässä. Isänsä menestyksekästä uraa seurannut Toni Marie päätyi myös musiikin pariin ja vaikutti nuoruusvuosinaan erilaisissa kokoonpanoissa.

Soolouralle Toni Marie Iommi päätyi Suomessa tutustuttuaan Warner Musicin tuotantopäällikköön Lasse Kurkeen. Toni Marie, Lasse Kurki ja Jukka Immonen alkoivat yhdessä säveltää kappaleita Toni Marien tulevalle sooloalbumille. Projekti sai mielenkiintoisen käänteen, kun amerikkalainen huipputuottaja Ben Moody sai kuultavakseen Toni Marien kappaleita. Ben Moody oli vaikuttunut ja ilmoitti halukkuutensa toimia tulevan albumin tuottajana.

Toni Marie ja Ben Moody tapasivat keväällä ja kesällä 2013 Los Angelesissa, jossa he sävelsivät ja tuottivat lisää kappaleita. Albumin loppunauhoitukset tehtiin marraskuussa Nashvillessä Moodyn studiolla. Lukuisia hittejä tuottanut ja säveltänyt Ben Moody on mm. Evanescencen menestysalbumien takana. Tämän lisäksi hän on työskennellut Kelly Clarksonin, Avril Lavignen ja Celine Dionin kanssa.

Kuuntele tänään julkaistu Toni Marie Iommin ensimmäinen singlelohkaisu Parade!Toni Marie Iommi @ Facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki