18.11.2013

VAIN ELÄMÄÄ 2 –KOKOELMA ON MYYNYT TRIPLAPLATINAA

Vain elämää -kokoelma on saanut jälleen ilmiömäisen vastaanoton. Viime perjantaina julkaistua Vain elämää 2-kokoelmaa on myyty jo yli 78.000 kappaletta eli lähes nelinkertaista platinaa. Kokoelma komeilee tällä hetkellä iTunes -albumilistan ykkössijalla ja se on myös Spotifyn kuunnelluin albumi.

Vain elämää 2-kokoelmalta löytyvät kappaleet ovat nousseet iTunesin singlelistalla korkealle viikonlopun aikana. Anna Abreun versio Kylmästä lämpimään nousi viikonloppuna iTunes-sinkkulistan ykkössijalle ja kaikkiaan kappaleita on ollut 7 samanaikaisesti top-20 joukossa.

Vain elämää kausi 2 -levylle on koottu viime vuoden tapaan ohjelmassa kuultavia koskettavia ja tuoreita tulkintoja rakastetuista kappaleista, joita tämän kauden artistit Anna Abreu, Jukka Poika, Juha Tapio, Maarit, Pauli Hanhiniemi, Ilkka Alanko ja Laura Närhi esittävät. Levyllä on jokaiselta artistilta kolme kappaletta, kuten mm Poplaulajan vapaapäivä, Mielihyvää, Ei mitään ei ketään, Laakson lilja, Siideripissis, Mä annan sut pois ja monia muita. Levyn kappaleet ovat täyspitkiä versioita.


Vain elämää -televisiosarjan pohjalta syntynyt kokoelmalevy nousi viime vuonna 2000-luvun myydyimmäksi albumiksi Suomessa. Viime kauden levyjä on myyty yhteensä lähes 300 000 kappaletta.

Vain Elämää -ohjelman toisen tuotantokauden kaikki tähdet nousevat samalle lavalle Helsingin Hartwall Areenalla 28. joulukuuta. Heidän lisäkseen show’ssa nähdään suomalaisista huippumuusikoista koostuva Leri Leskisen yhtye. Vain Elämää –konsertti on ensimmäinen kotimainen livetuotanto, jossa on käytössä 360-tyyppinen lava, jolla taataan yleisölle esteetön näkymä joka suunnasta.

Vain elämää on Zodiak Finland Oy:n hallinnoima ohjelmaformaatti.Vain elämää-soittolista Spotifyssa: http://spoti.fi/Vk4Wir 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki