27.11.2013

SUNRISE AVENUEN KEVÄÄN AINOA SUOMEN KEIKKA THE CIRCUKSESSA

Kultalevy Saksassa, areenakiertue Keski-Euroopassa

SUNRISE AVENUEN KEVÄÄN AINOA SUOMEN KEIKKA THE CIRCUKSESSA

Lipunmyynti alkaa perjantaina, kahden päivän ennakko-ostoetu Veikkaus-kortilla


Sunrise Avenuen suosio Keski-Euroopassa on niin kovissa lukemissa, että kotimaahansa bändiä ei toistaiseksi ole saatu kuin pari kertaa vuodessa. Edelliset keikat olivat viime helmikuussa ja yhtye palaa nyt tasan vuoden tauon jälkeen lavalle Helsingin The Circuksessa perjantaina 7. helmikuuta.


Keikan yleinen lipunmyynti alkaa perjantaina 29. marraskuuta klo 9.00 Lippupalvelussa. Sitä ennen Veikkaus-kortin haltijoilla on mahdollisuus ostaa liput tälle keikalle kahden päivän ajan. Ennakkomyynti on käynnissä Veikkauksen sivuilla www.veikkaus.fi perjantaihin klo 9.00 saakka.

Sunrise Avenuen albumi "Unholy Ground" myi kultaa Saksassa kuukausi julkaisunsa jälkeen ja uusi levy on löytänyt tiensä jo yli 100 000:n saksalaisen levyhyllyyn. Julkaisuviikollaan albumilla oli Keski-Euroopassa huikeat listasijoitukset: Saksa #3, Itävalta #4 ja Sveitsi #4.
Ensimmäinen singlelohkaisu ”Lifesaver” on ollut syksyn ajan Suomen soitetuimia kappaleita radioissa ja se on tällä hetkellä Music Control -listan sijalla 5.

Yhtye suuntaa helmikuussa Keski-Eurooppaan yhdentoista keikan kiertueelle. Räjähtävästi alkaneen lipunmyynnin seurauksena osa kiertueen keikkapaikoista on siirretty isommille areenoille. Unholy Ground Tour oli viime viikolla Saksan eniten lippuja myynyt kiertue jättäen taakseen useiden maailmantähtien konsertit. Keski-Euroopan kiertueen starttaava The Circuksen keikka on näillä näkymin yhtyeen ainoa Suomen keikka tulevana keväänä. Keikalla lämppärinä on My First Band.

KEIKKA:
Perjantai 7.2.2014 Helsinki, The Circus
Ovet klo 19, My First Band n. klo 20.30, Sunrise Avenue n. klo 21.30
Ikäraja K-18

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 27,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netissä www.lippupalvelu.fi

Kuva: Olaf Heine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki