18.11.2013

Backstreet Boys palaa Suomeen alkuperäiskokoonpanolla ensi keväänä!


Maailman ylivoimaisesti menestynein poikabändi Backstreet Boys saapuu Suomeen maaliskuussa alkuperäisviisikon voimin. Ryhmän In A World Like This -kiertue on yksi kevään suurimmista areena -kiertueista ja se saapuu Helsingin Hartwall Areenalle 7. maaliskuuta 2014. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteessä 2. joulukuuta alkaen hintaan 49 euroa.


Backstreet Boys on tänä vuonna juhlistanut 20-vuotista taivaltaan. Vuonna 1993 Floridan Orlandossa perustettu ryhmä yhdistänyt rivinsä ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen ja tulevalla kiertueella mukana ovat kaikki ryhmän alkuperäisjäsenet Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean ja Kevin Richardson. Mm. I Want It That Way ja Everybody (Backstreet's Back) ja As Long As You Love Me -jättihiteistään tunnettu poikabändi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 130 miljoonaa levyä ja he saivat myös oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle vuoden 2013 huhtikuussa.

Kiertueen julkistuksen yhteydessä bändi lähettää faneilleen seuraavat terveiset:

On huikeaa päästä takaisin Eurooppaan osana maailmankiertuettamme. Edelliset Euroopan konserttimme New Kids On The Blockin kanssa olivat mahtava kokemus ja yleisön palaute oli mieletöntä! Emme malta odottaa että pääsemme takaisin vetämään täysin oman showmme. Erityisen hienoa tästä tekee se, että pääsemme näkemään fanejamme koko alkuperäisen ryhmän voimin. Alkuperäinen Backstreet Boys on täällä taas!

In A World Like This -kirtue tarjoaa Backstreet Boys -faneille perinteitä kunnioittavan BSB -shown joka sisältää myös kokonaan uudenlaisia elementtejä ja on visuaalisilta puitteiltaan huippuluokkaa. Vuosien esiintymiskokemus, kymmenet megahitit ja näyttävä tuotanto antavat odottaa
yhtä ensi kevään huikeimmista konserttikokemuksista.

Konsertin viralliset jatkot:
https://www.facebook.com/TheTigerNightclub

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki