1.2.2013

Weekend Festival siirtyy Helsinkiin!

Huippusuosittu Weekend Festival elokuussa Helsingin Kyläsaaressa!

Viime vuonna jättimäisen suosion saanut ja molempina päivinään loppuunmyyty Weekend Festival järjestetään elokuussa Helsingin Kyläsaaressa. Elokuun 16. ja 17. päivinä pidettävän festivaalin artistit julkaistaan myöhemmin keväällä. Nyt toista kertaa järjestettävän festivaalin liput tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippupisteeseen maanantaina 11. maaliskuuta.Weekend Festival tuo Helsinkiin suuren maailman festivaalitunnelmaa. Tämän maamme mittavimman elektroniseen musiikkiin painottuvan tapahtuman artistikattaus koostuu eri musiikkityylien kuumimmista esiintyjistä. Weekend Festivalin viimevuotisia vieraita olivat mm. David Guetta, Skrillex, Sebastian Ingrosso ja Hurts. Tänä vuonna on luvassa vähintään yhtä kovan luokan maailmantähtiä sekä kotimaisia ykkösnimiä.

Weekend Festival -kokemus ei rajoitu pelkästään huippuartistien keikkoihin. Festivaaleille tuodaan näyttävän artistikattauksen lisäksi runsaasti erilaisia aktiviteettejä ja visuaalisia elementtejä, jotka yhdessä luovat monipuolisen festivaalielämyksen. Weekend Festivalin alueelle tulee päälavan lisäksi suuri telttalava sekä puhtaasti elektroniseen tanssimusiikkiin keskittyvä lava.

Festivaali on ikärajaton, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita. Festivaalialue on hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja alueelle pääsee helposti joko metrolla tai bussilla.

Festivaalin nettisivut: www.wknd.fi
Tapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/WEEKENDFESTIVAL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki