22.2.2013

Nuorten hyväksi! -iltaa tähdittävät Robin, Diandra, Jesse Kaikuranta ja Arttu Wiskari

Nuorten hyväksi! -ilta perjantaina 8.3. on MTV3:n mittavin kampanjateko keväällä 2013. Kaksituntisen, kello 20 alkavan suoran lähetyksen aikana kuullaan eturivin artisteja, kuten Robin, Diandra, Arttu Wiskari ja Jesse Kaikuranta. 

Ohjelmassa nähdään Hyvien uutisten lähetys sekä kerrotaan mitä lahjoitusvaroin on saatu aikaan. Hyvien uutisten lähetyksessä aiheet ovat nimensä mukaisesti hyviä uutisia nuorille. Ketkä ankkuroivat lähetyksen, on vielä salaisuus. Hartwall Areenan Niemi Centerissä tutut kampanjalähettiläät ottavat puhelimitse vastaan lahjoituksia, joita voi tehdä koko ohjelman ajan. 

Illan tuotto ohjataan Tukikummien tilille. Kampanjassa mukana olleille nuorille pidetään bileet MTV3:n Filmihallilla. Paikalla on myös eri alan nuoria taitajia sirkuslaisista lajinsa ykköskaartiin kuuluvaan scoottaajaan Helmeri Piriseen. 


Illan juontavat Maija Lehmusvirta, Niina Backman, Mika Saukkonen ja Mika Tommola. Kaikki ohjelman tekijät ovat mukana hyväntekeväisyyshengessä. Tukikummien tilille lahjoitetut rahat menevät lyhentämättöminä kirkon diakoniatyörahastolle, joka jakaa ne edelleen perheille tavaroina tai palveluina. 

 KERÄYSTILI: IBAN FI14 8000 1971 3807 88 Rahankeräyslupa 2020/2011/399

Nuorten hyväksi -hankkeen päämääränä on poistaa yksinäisyyttä ja tarkoituksettomuutta nuorten elämästä. Kampanjan aikana kerätyt varat kanavoidaan lyhentämättöminä Kirkon diakoniarahaston kautta välineinä tai palveluina. Varat myönnetään vain sellaisiin tarpeisiin ja kustannuksiin, joihin ei ole saatavissa yhteiskunnan tukea tai sitä ei saada katettua muualta. 

Pe 8.3. klo 20, MTV3

Lähde: MTV3 -tiedotus
Kuvat: Tiia Santavirta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki