4.2.2013

AVICIIN SUURI ULKOILMAKONSERTTI KOHOAA SUVILAHTEEN KESÄKUUSSA!

Ruotsalainen huippu-DJ Avicii saapuu kesäkuussa Suomeen! Kansainvälisesti huikeassa nosteessa oleva artisti nähdään Helsingin Suvilahdessa perjantaina 7. kesäkuuta. Konsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 11. helmikuuta klo 9.00 Lippupisteessä ja Tiketissä.

Suvilahdessa järjestettävä ulkoilmatapahtuma on Aviciin ensimmäinen oma konsertti Suomessa. Aiemmin tämä listojen kärkinimi on nähty maassamme vain kerran kesällä 2012, kun hän tanssitti loppuunmyytyä Messukeskusta Summer Sound -festivaaleilla.

Aviciin kenties tunnetuin hitti Levels on tänä vuonna ehdolla himoitun Grammy-musiikkipalkinnon saajaksi. Myös artistin aiempaa tuotantoa edustava Sunshine (ft. David Guetta) on ansainnut Grammy-ehdokkuuden vuonna 2011. Youtubessa Avicii on saavuttanut yli 150 miljoonaa katselukertaa. Useiden konemusiikin uranuurtajien, kuten Tiëston ja Sebastian Ingrosson kanssa työskennellyttä nuorta supertähteä voidaankin syystä kutsua konemusiikin kuumimmaksi nimeksi!

Vaikka Avicii on noussut suuren yleisön tietoisuuteen vasta pari vuotta sitten, on hän kiistatta ansainnut paikkansa konemusiikin legendojen joukossa. Vuodesta 2010 alkaen maailmaa kiertänyt artisti on myynyt suuria konserttiareenoita ja festivaaleja loppuun yksi toisensa jälkeen! Vuonna 2012 DJ Magazine nosti Aviciin kolmanneksi maailman sadan parhaan DJ:n listalla. Näin hän jätti taakseen mm. superhittejä tehtailleen David Guettan.

Kesäkuussa Suvilahdessa nähdään tanssimusiikin todellinen ilotulitus, jollaista ei paikalla ole ennen koettu!

Liput:
Lippupisteestä ja Tiketistä, maanantaina 11. helmikuuta klo 9.00 alkaen.
Hinnat:

54 euroa (+palvelumaksu)
VIP Lounge 125 euroa (+palvelumaksu)

Kuva: Avicii FB-sivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki