20.2.2013

Live! Haloo Helsinki! @ Tavastia, Helsinki 8.2.2013


Haloo Helsinki! veti Helsingin Tavastia-klubilla huikean energisen levynjulkkarikeikan neljännen studioalbuminsa julkaisupäivänä 8. helmikuuta 2013. Yhtyeen diggailijoita, joiden joukossa oli myös runsaasti ensikeikkalaisia, valui paikalle vähitellen täyttäen salin mukavasti hyväntuuliseen tunnelmaan keikan alkaessa.

Reilun tunnin mittaisen setin aikana kuultiin kaikki yhtyeen suurimmat hitit, jotka saivat monenkirjavan yleisön innostumaan toinen toistaan enemmän ja laulamaan bändin mukana. Uuden levyn ensimmäinen singlelohkaisu Huuda! sai niin ikään yleisön riehaantumaan, ja upean Vapaus käteen jää -kakkossinglen koskettavassa tunnelmassa elettiin vahvasti mukana. Lisäksi uudelta levyltä kuultiin heti setin alkupuolella kaunis slovari Carpe Diem ja puolivälissä vauhdin kiihtyessä loppua kohden menevän rytmikkäät Taivaanlaiva ja Rakkaus sekä levyn hieno nimibiisi Maailma on tehty meitä varten. Uudet kappaleet sulautuivat vanhojen suosikkien joukkoon saumattomasti ja toimivat upeasti myös liveversioina.


Levynjulkaisukeikalle olisin ehkä kaivannut vähän enemmänkin uutta materiaalia joko jonkun vanhemman kappaleen tilalle tai tietysti vielä mieluummin pari biisiä pidemmän keikan muodossa. Silti ennen kaikkea Ellin, Jeren, Leon ja Jukan energiaa pursuavaa, yleisön ja toisensa huomioivaa esiintymistä ja taitavaa soitantaa Elli Haloo vahvasti tulkitsevana keulakuvanaan oli ilo seurata.

Teksti ja kuvat: Laura Nuopponen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki