3.2.2013

Michael Schenker's Temple of Rock & Lovedrive Re-Union Tour Tampereella ja Helsingissä

Yksi hard rockin ja heavyn arvostetuimmista kitaristeista, saksalainen Michael Schenker saapuu keväällä Suomeen. Schenker ja hänen yhtyeensä esiintyvät torstaina 25. huhtikuuta Tampereen Klubilla ja seuraavana iltana Helsingin Virgin Oilissa. Liput molemmille keikoille myynnissä Tiketissä.

Michael Schenkerin ura raskaan rockin raskaana raatajana on kestänyt yli 40 vuotta. Hän liittyi veljensä Rudolfin perustamaan Scorpionsiin 1970-luvun alussa ja soitti debyyttialbumilla Lonesome Crow. Myöhemmin Michael kitaroi Scorpionsissa vuoden 1979 levyllä Lovedrive, jota muistellaan myös Suomen-keikoilla.

Scorpionsista Michael Schenkerin ura jatkui menestyksekkäästi UFO:n ja Michael Schenker Groupin kitaristina. Hän julkaisi viimeisimmän albuminsa Temple of Rock viime vuonna. Temple of Rock & Lovedrive Re-Union Tour tarjoaa siten uutuuksia ja klassikoita, Flying V -kitaran maagista soundia ja hard rockia puhtaimmillaan.

Michaelin kanssa lavalla ovat kovat kehäketut: Rainbowssa, Yngwie Malmsteenin bändissä ja Michael Schenker Groupissa laulanut Doogie White, Scorpionsissa paukuttanut rumpali Herman Rarebell, Scorpionsissa bassotellut Francis Buchholz ja Michael Schenker Groupissa kosketinsoittimia ja kitaraa käsitellyt Wayne Findlay.

to 25.4.2013 TAMPERE, Klubi
Liput 25 e + toim.kulut Tiketistä, 28 e ovelta, mikäli jää

pe 26.4.2013 HELSINKI, Virgin Oil Co.
Liput 28 e + toim.kulut Tiketistä, 30 e ovelta, mikäli jää
 
Kuva: Kevin Estrada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkki

Palkki